حضرت امام خامنه ای: نگذارید احساس غیرت انقلابی و تکلیف در مقابل انقلاب، در دلهای شما ضعیف بشود و فرو بنشیند. مثل کسی که از خانواده و حرم و ناموس خوددفاع میکند،ازانقلاب وارزشها و دستاوردهای آن،همین طور دفاع کنید موضوع جلسه آینده شورای فضای مجازی/آقایان متوجه خیانتشان شده اند و دارند بیدار می شوند :: فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

خواستۀ ما: اینترنت باید ملّی، امن، پرسرعت، ارزان و پاک باشد

فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

خواستۀ ما: اینترنت باید ملّی، امن، پرسرعت، ارزان و پاک باشد

دیدگاه و باور ما: فضای مجازی در خدمت صدورانقلاب، اقتصاد مقاومتی، صادرات غیر نفتی، نهضت تولید علم، جنبش نرم افزاری، ایجاد اشتغال پایدار، مبارزه با امپریالیسم واستکبار ستیزی یا مهدی ادرکنی
فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

حضرت امام خامنه ای (حفظه الله تعالی): ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
«ان‌شاءالله تا ۲۵ سال دیگر، به توفیق الهی و به فضل الهی چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.»

بایگانی
پیوندها
محمدحسن انتظاری

عضو شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه زیرساخت ارتباطات کشور بر مبنای شبکه های اجتماعی شکل گرفته است، گفت: مهاجرت پیام رسان های بومی باید هرچه سریعتر اتفاق بیافتد.

به گزارش مشرق، محمدحسن انتظاری با تأکید بر اینکه شبکه های اجتماعی هم اکنون به صورت زیرساخت درآمده و تمام ارتباطات اجتماعی اقتصادی و حاکمیت کشور روی این شبکه ها شکل گرفته است، گفت: این زیرساخت باید در اختیار داخل باشد.

وی با تأکید بر اینکه نباید این زیرساخت ها به یک پیام رسان خارجی متکی باشد، اضافه کرد: هم اکنون تمامی ارتباطات اداری، حکومتی، اجتماعی کشور روی پیام رسان تلگرام است که درست نیست. به همین دلیل در مصوبه شورای عالی فضای مجازی، موضوع ساماندهی پیام رسان های بومی مطرح شد.

بیشتر بخوانید:

مهمتر از فیلتر تلگرام؛ مردم را آزار ندهیم

شیون برای تلگرام عبور از نسخه نجات اقتصاد

انتظاری ادامه داد: این مصوبه مربوط به چند ماه گذشته است و براساس آن وزارت ارتباطات، ارشاد، صدا و سیما و برخی از دستگاه های مرتبط موظف به حمایت پیام رسان های بومی در جهت رونق شبکه های اجتماعی داخلی شدند.

وی تأکید کرد: در این مصوبه زمان بندی خاصی در نظر گرفته نشد اما با توجه به تأثیرگذاری سریع شبکه های اجتماعی بر روی ارتباطات مردم باید هرچه سریعتر پیام رسان های بومی در کشور رونق بگیرند و مهاجرت به سمت این پیام رسان ها انجام گیرد.

عضو شورای عالی فضای مجازی تصریح کرد: ساماندهی شبکه های اجتماعی بومی از چند ماه قبل در مصوبه شورای عالی فضای مجازی آمده است و به نظر می رسد در جلسه آینده این شورا، متولیان ذیربط در مورد عملکرد خود گزارش بدهند.

انتظاری خاطرنشان کرد: شواهد نشان می دهد هنوز آن طور که باید از پیام رسان های داخلی حمایتی صورت نگرفته است و حتی این پیام رسان ها، پهنای باند کافی برای رقابت با پیام رسان های خارجی ندارند.

وی با اشاره به اینکه سرمایه گذاری سنگینی برای زیرساخت این شبکه ها نیاز است، تا بتوانند قابل رقابت با سرویس های خارجی باشند گفت: براساس برخی شواهد به نظر می رسد هنوز هیچ کدام از پیام رسان های بومی از شرایط و تسهیلات ۵ میلیارد تومانی استفاده نکردند و این در حالی است که شبکه های خارجی بدون محدودیت در حال استفاده از امکانات زیرساختی کشور هستند.

انتظاری افزود: هم اکنون شرایط به نفع شبکه  های بومی داخلی نیست و باید حمایت از این شبکه ها با سرعت بیشتری صورت گیرد تا بتوانند در یک رقابت سنگین با سرویس های خارجی فعالیت خود را آغاز کنند.

منبع: مهر
۹۷/۰۱/۱۷
حسن حیدری

نظر شریف شما (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

'ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی