حضرت امام خامنه ای: نگذارید احساس غیرت انقلابی و تکلیف در مقابل انقلاب، در دلهای شما ضعیف بشود و فرو بنشیند. مثل کسی که از خانواده و حرم و ناموس خوددفاع میکند،ازانقلاب وارزشها و دستاوردهای آن،همین طور دفاع کنید آیت‌الله جوادی‌آملی:محتکران از حیوان‌ پست‌تر هستند :: فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

خواستۀ ما: اینترنت باید ملّی، امن، پرسرعت، ارزان و پاک باشد

فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

خواستۀ ما: اینترنت باید ملّی، امن، پرسرعت، ارزان و پاک باشد

دیدگاه و باور ما: فضای مجازی در خدمت صدورانقلاب، اقتصاد مقاومتی، صادرات غیر نفتی، نهضت تولید علم، جنبش نرم افزاری، ایجاد اشتغال پایدار، مبارزه با امپریالیسم واستکبار ستیزی یا مهدی ادرکنی
فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

حضرت امام خامنه ای (حفظه الله تعالی): ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
«ان‌شاءالله تا ۲۵ سال دیگر، به توفیق الهی و به فضل الهی چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.»

بایگانی
پیوندها
آیت الله جوادی آملی

آیت‌الله جوادی‌آملی با بیان اینکه ارز، سکه و نقدینگی کافی در کشور وجود دارد اما بازار ملتهب است، گفت: برخی با احتکار کالا از حیوان‌ پست‌تر هستند و این بی‌عقلی است که روزی پیش‌بینی نشده را احتکار کنیم.

به گزارش مشرق، آیت‌الله عبدالله جوادی‌آملی صبح امروز در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز عید سعید قربان در حسینیه احمدآباد شهر دماوند اظهار کرد: عید سعید فطر بدرقه ماه رمضان و عید سعید قربان بدرقه حج تمتع است.

وی با بیان اینکه وقتی بنده‌ای به پیشگاه پرودگار متعال خود نزدیک شد، جشن می‌گیرد، افزود: اعیاد دیگر نیز از همین سنخ و غدیر هم عیدی برای ولایت است؛ همه مسلمانان باید این عید را به برکت خطبه‌های امام جشن بگیرند.

*هیچ مخلوقی به بی‌راهه نمی‌رود/ هدف اصلی خلقت تکوین است

این مرجع تقلید گفت: باید خداوند متعال را شاکر باشیم در نظامی زندگی می‌کنیم که از سوی شاگردان اهل‌بیت (ع) اداره می‌شود و هدف اصلی این خلقت آن است که همه در یک مسیر مستقیم حرکت کنند و هیچ مخلوقی به بی‌راهه نمی‌رود.

جوادی‌آملی با بیان اینکه همه موجودات دارای نقص و عیب هستند، تصریح کرد: عیب این است که درون موجودی پوسیدگی وجود داشته باشد و نقص آن است که پوسیده نیست، اما کم است و در این راستا، نقص و عیب با یکدیگر تفاوت دارند؛ در جهان هستی همه موجودات می‌دانند که دارای عیب و نقص هستند و در این جهت به مسبح مراجعه می‌کنند تا معایب خود را برطرف کنند و پس از رفع مشکل شکرگزار او هستند.

وی، هدف اصلی خلقت را تکوین دانست و ادامه داد: عده‌ای در نظام تشریع معصیت می‌کنند، اما آنها در نظام تکوین مطیع هستند؛ چه بخواهیم و چه نخواهیم به این دنیا آمده‌ایم، هستیم و خواهیم رفت، اما اینکه چطور از این دنیا برویم در اختیار ما قرار دارد.

قربانی کردن از بهترین مسائل عبادی است/ ذبح دام تربیت‌یافته خود خلاف عاطفه و نهی شده است

این مفسر قرآن با اشاره به اینکه در نظام تکوین عیب و نقصی وجود ندارد، بیان کرد: کسی که به بی‌راه برود هم به خود و هم به دیگران آسیب می‌زند؛ امیدواریم تمام حجاج و زائران خانه خداوند با طواف مقبول در کمال سلامت برگردند.

جوادی‌آملی در خطبه‌ دوم نماز عید سعید قربان به مسأله قربانی کردن اشاره کرد و افزود: قربانی کردن از بهترین مسائل عبادی است و مستحب بوده کسی که می‌تواند حتی قرض و قربانی کند؛ دستور دیگری برای افراد وجود دارد که اگر در منزل دامی را تربیت کردند به دست خود او را قربانی نکنند و این نهی شده و خلاف عاطفه است.

وی تأکید کرد: مؤمنان باید قربانی‌های محکم و سالم را انتخاب کنند؛ آنها وقتی می‌خواهند چیزی برای خانواده خود تأمین کنند، نباید پوسیده و معیوب باشد؛ اشرافی‌گری نکند، اما چشم خانواده و فرزندانش به دست اوست.

امروز نباید موش‌صفت و اهل احتکار بود/ عده‌ای از حیوان‌ هم پست‌تر هستند

این استاد برجسته حوزه علمیه با بیان اینکه برخی از حیوانان همچون موش اهل ذخیره و احتکار هستند، گفت: پرندگانی نظیر کبک و کبوتر در فواصل زیادی مهاجرت می‌کنند و با دست خالی می‌روند که خداوند روزی آنها را در مبدأ، طول راه و مقصد می‌دهد؛ امروز نباید موش‌صفت و اهل احتکار بود و در پی ذخیره کالاها نباشید، چراکه خداوند روزی همه را می‌دهد.

جوادی‌آملی با اشاره به اینکه موش هم به اندازه روزی خود می‌خورد، تصریح کرد: امروز عده‌ای با ذخیره کالا از حیوان‌ هم پست‌تر هستند و این بی‌عقلی است که روزی پیش‌بینی نشده را احتکار کنیم؛ برخی باور نکردند که به صورت موش محشور می‌شوند.

جایی که خون شهید ریخته شده، آن کشور طیب و طاهر است

وی بیان کرد: شهدای گران‌قدر کار سیاسی اساسی انجام دادند و کشور را پاک و مطهر کردند؛ در جایی که خون شهید ریخته شده، آن کشور طیب و طاهر است؛ در کشوری که خون شهدا آن را مطهر کرده باید میوه پاک بدهد؛ چرا شخصی دو تن سکه تهیه و گاهی فردی خود را بی‌آبرو می‌کند؟

این مرجع عالی‌قدر جهان تشیع خاطرنشان کرد: ارز، سکه و نقدینگی کافی در کشور وجود دارد، اما بازار ملتهب است و ما نباید موش و گرگ باشیم و باید همچون کبوتر و کبک آزادانه زندگی کنیم.

منبع: فارس
۹۷/۰۵/۳۱
حسن حیدری

نظر شریف شما (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

'ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی