تأثیرشبکههای اجتماعی بر افت تحصیلی دانشآموزان/چرا شورای عالی فضای مجازی گردن کلفتی می کند؟
جناب آقای مسعود بصیری!
ارائه ی اینگونه اطلاعات و آمار نگران کننده برای ایجاد حساسیت و بالا بردن سطح آگاهی جامعه و علی الخصوص خانواده ها لازم و ضروری می باشد ، اما نکته ی مغفول در خبر شما عدم اقدام عاجل و فوری و مکاتبات با مسئولین بی فکر و بی خیال بالادستی می باشد. و اگر احیاناً مکاتبات و جلساتی انجام شده باید به طور شفاف به مردم گزارش گردد.
آیا مسئولین بی تفاوت مربوطه در سازمان ها و نهادها و نیز تک تک اعضای بی خیالِ شورای عالی فضای مجازی که هر کدام یک تریلی فقط عنوان و مسئولیت دارند این چیزها را نمی دانند و نمی فهمند و از محضر مبارک امام و امت امام خجالت نمی کشند؟!
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
تأثیرشبکههای اجتماعی بر افت تحصیلی دانشآموزان
فارس: مسعود بصیری بعد از ظهر امروز در همایش چالشهای فضای مجازی در تعلیم و تربیت اظهار کرد: باید در حوزه فضای مجازی به جای صحبت و نصیحت کردن به فکر عمل بود.
وی با اشاره به اینکه برگزاری همایش و سخنرانی موجب میشود مردم با نگاهی ساده به مشکلات و معضلات نگاه کنند، افزود: برگزاری این جلسات و پرداختن به موضوعات حاشیهای حساسیت موضوع اصلی را کاهش میدهد.
رئیس سازمان بسیج رسانه کشور آثار شبکههای اجتماعی بر تعلیم و تربیت را مخرب خواند و خاطرنشان کرد: افت تحصیلی در ۷۰ درصد دانشآموزانی که از شبکههای اجتماعی استفاده میکنند، به وضوح مشاهده میشود.
بصیری با اشاره به ضرورت ایجاد شبکههای اجتماعی امن برای دانشآموزان عنوان کرد: تا زمانی که این فضای امن ایجاد نشود چالشها و تهدیدها در حوزه تعلیم و تربیت رو به افزایش است.
وی کنترل کودکان در شبکههای اجتماعی را غیرممکن خواند و تأکید کرد: تنها راه جلوگیری از آسیب کودکان در شبکههای مجازی، ایجاد محدودیت برای آنان در این فضاها است.
رئیس سازمان بسیج رسانه کشور با اشاره به اینکه ۶۸ درصد طلاقها در ۱۵۰ کشور دنیا ناشی از رابطه یکی از زوجین با جنس مخالف در شبکههای مجازی است، تصریح کرد: سرقت ۱۰ میلیاردی اطلاعات ایرانیها نیز در این فضاها صورت گرفته است.
بصیری با اشاره به مواخذه والدین آمریکایی که فرزندانشان پیش از رسیدن به سن قانونی از موبایل و شبکههای اجتماعی استفاده کنند، ادامه داد: این درحالیست که این کشورها خود تولیدکنندگان شبکههای اجتماعی هستند.
وی با اشاره به فیلتر ۱۰ میلیون شبکه در کشور آمریکا اظهار کرد: تنها هشت کانال تلویزیونی در این کشور به صورت رایگان است.
رئیس سازمان بسیج رسانه کشور با اشاره به اینکه در کشور ایران ۱۶۰ کانال تلویزیونی رایگان وجود دارد، ادامه داد: در ایران ۲ هزار و ۵۰۰ کانال مختلف قابلیت پخش دارد.
بصیری ۸۰ درصد شبکههای خارجی را مبتذل دانست و خاطرنشان کرد: باید برای مقابله با آسیب شبکههای اجتماعی، شبکههای امن ایجاد شده و شبکههای مبتذل محدود شود.
وی آثار تخریبی فضاهای مجازی را منحصر به کودکان ندانست و تصریح کرد: این فضاها والدین دانشآموزان را نیز تحت تأثیر قرار میدهد.
رئیس سازمان بسیج رسانه کشور تغییر نگرش و رفتار را از مهمترین صدمات فضاهای مجازی خواند و افزود: باید فکری برای مقابله با محتواهای تولیدی در این شبکههای مجازی شود.