حضرت امام خامنه ای: نگذارید احساس غیرت انقلابی و تکلیف در مقابل انقلاب، در دلهای شما ضعیف بشود و فرو بنشیند. مثل کسی که از خانواده و حرم و ناموس خوددفاع میکند،ازانقلاب وارزشها و دستاوردهای آن،همین طور دفاع کنید حرفی که باد هوا بود/قمپزهای هفت در صد رأی بیشتر :: فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

خواستۀ ما: اینترنت باید ملّی، امن، پرسرعت، ارزان و پاک باشد

فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

خواستۀ ما: اینترنت باید ملّی، امن، پرسرعت، ارزان و پاک باشد

دیدگاه و باور ما: فضای مجازی در خدمت صدورانقلاب، اقتصاد مقاومتی، صادرات غیر نفتی، نهضت تولید علم، جنبش نرم افزاری، ایجاد اشتغال پایدار، مبارزه با امپریالیسم واستکبار ستیزی یا مهدی ادرکنی
فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

حضرت امام خامنه ای (حفظه الله تعالی): ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
«ان‌شاءالله تا ۲۵ سال دیگر، به توفیق الهی و به فضل الهی چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.»

بایگانی
پیوندها

 

حضرت رئیس! تغییر موضع تان در دیدار دانشجویی نیازمند عذرخواهی است/ با ۰٫۷ درصد رای بیشتر هر گربه ای را نمی شود رقصاند

گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، یادداشت دانشجویی*؛حضرت رئیس الرئسا جناب حاج آقای حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی، روز 16 آذر امسال سخنانی انشا فرمودند و ما به گوش جان نوش کردیم. حالتی رفت از آن جملات که هنوز که هنوز است محراب ها به فریادند و ما در گیجی آن سخنان که نه درّان دریای سیاست که نه ستاره های سپهر عقل و فهم به سر می بریم. اما اندک مواردی به ذهن کنکاش یکی از رعیت رسید که خالی از لطف نیست.

 

۱- مراسم روز 16 آذر جناب عالی تفاوتی مهم با مراسمات مجیزگویی سال های قبل داشت و آن حضور نمایندگان دانشجویی و اجازه دادن به آنها جهت صحبت بود. اما نکته محل سوال اینکه، اگر منش سال های گذشته در سانسور جنبش دانشجویی درست بود چرا در این عمل اصرار نکردید؟

آیا سال های قبل از وجود چنین جریاناتی خبر نداشتید؟

یا اگر داشتید چرا از آنان دعوت به سخنرانی نکردید؟

خدای ناکرده قصد کانالیزه کردن جلسه را که نداشته اید در سال های گذشته؟

تغییر موضع آشکار شما یا امروز عطایی ست کریمانه و یا آن روز استبدادی سخت بود.

 

۲- سلمنا! حتما که قصد خیر داشته اید! اما قربان شما که پناه بر خدا از آن رفتارهای پوپولیستی و دروغ مابانه و فریب کارانه آن دولت فلان و بهمان به دورید چرا تنها ۴ دقیقه به هر تشکل زمان دادید؟ لابد می گویید زمان محدود است و تعداد سخنرانان زیاد. اما آیا نماینده بسیج دانشجویی که در سطح کشور صدها هزار عضو دارد بایستی همان زمانی را در اختیار داشته باشد که فلان کانون فلان دانشگاه با چند صد عضو محدود؟! با چه منطقی این تقسیم را و این نمونه برداری را برای شنیدن سخنان دانشجویان سطح کشور در تنها جلسه دانشجویی تان در طول سال انجام می دهید؟

 

۳- حضرت رئیس فرمودید و ما نیز انشا کردیم، «این دولت در طول دو سال در بنیه دفاعی در سلاح‌های راهبردی کاری که انجام داده به اندازه ۱۰ سال قبل بوده است» اما حضرت رئیس به ما از طفولیت آموخته اند، حرف باد هواست. جایی در همین سخنرانی به شاخص ها و آمار اشاره کردید.

آمار می گوید مجموع بودجه وزارت دفاع در دو سال ۹۳ و ۹۴ حدود ۴۶ هزار میلیارد تومان است و تنها سال ۹۲ همین آمار در حدود ۱۳۶ هزار میلیارد است. به عبارتی بودجه دفاعی کشور در دو سال ابتدایی دولت شما حدود یک سوم بودجه دفاعی تنها در سال ۹۲ بوده است. به عبارتی بودجه وزارت دفاع در دولت شما به طور میانگین یک ـ ششم شده است. این تفاوت شدید در اهمیت به جایگاه یک وزارت خانه در بودجه و کاهش بودجه این چنینی اگر سبب اینچنین پیشرفت های شگرفی می شود

- خواهشمندیم در سایر وزارت خانه ها نیز اعمال کنید این کاهش را و باقی پول را هم بگذارید پس انداز شود و در تدبیرهایتان دست از این همه امید به شندرغاز پول دشمن بکشید.

 

۴- بچه که تازه به حرف زدن می افتد اگر دست و پا شکسته حرفش را بزند نه تنها زشت نیست که شیرین هم هست. حتی اگر به کسی جسارت هم بکند بر حساب بچه گی اش نوشته می شود، اما همان بچه اگر در سن نوجوانی از همان الفاظ استفاده کند توبیخ می شود. چند صباحی از ریاست جمهوری تان نگذشته بود که سخنان کنایه آمیزتان گاه هوشمندانه به نظر می رسید. اما تا کی می خواهید در کنایه و با یکی به نعل و دیگری به میخ زدن خود را به عده ای در مسیری نشان دهید و به عده ای دیگر در مسیری دیگر؟

یادم می آید از خرد و تدبیر زیاد سخن می گفتید. و احترام به نظر کارشناسان. حضرت رئیس خدای بنده شاهد است که تنها انتخابات این سی و چند سال پس از انقلاب همین خرداد ۹۲ نبوده است. همین دویست و چند نماینده مجلس را هم همان مردمی انتخاب کرده اند که شما را. و همان مردم از طریق نمایندگان شان سیاست های دانشگاهی شما را نقد کرده اند و وزیر دولت تان را استیضاح. از همان تدبیری که از آن سخن می رانید بعید است این استبداد و لجاجت بر رای. و باز تاکید بر اینکه راه دولت نسبت به وزارت علوم تغییر نکرده. قرار نیست با ۰٫۷ درصد رای بیشتر هر گربه در این مملکت خواستید برقصانید و هر فرآیندی را به تمسخر بگیرید.

 

 علی کرد، فعال دانشجویی

۹۴/۰۹/۱۹
حسن حیدری

نظر شریف شما (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

'ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی