حضرت امام خامنه ای: نگذارید احساس غیرت انقلابی و تکلیف در مقابل انقلاب، در دلهای شما ضعیف بشود و فرو بنشیند. مثل کسی که از خانواده و حرم و ناموس خوددفاع میکند،ازانقلاب وارزشها و دستاوردهای آن،همین طور دفاع کنید حضور مردان در بخش زنان و زایمان بیمارستان طبق دستور وزارت بهداشت دولت یازدهم :: فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

خواستۀ ما: اینترنت باید ملّی، امن، پرسرعت، ارزان و پاک باشد

فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

خواستۀ ما: اینترنت باید ملّی، امن، پرسرعت، ارزان و پاک باشد

دیدگاه و باور ما: فضای مجازی در خدمت صدورانقلاب، اقتصاد مقاومتی، صادرات غیر نفتی، نهضت تولید علم، جنبش نرم افزاری، ایجاد اشتغال پایدار، مبارزه با امپریالیسم واستکبار ستیزی یا مهدی ادرکنی
فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

حضرت امام خامنه ای (حفظه الله تعالی): ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
«ان‌شاءالله تا ۲۵ سال دیگر، به توفیق الهی و به فضل الهی چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.»

بایگانی
پیوندها

گاهی به یک مصوبه مشکل ساز کشوری/

حضور مردان در بخش زنان و زایمان بیمارستان؛ عذابی مضاعف

رفت و آمد دانشجویان آقای رشته پزشکی در بخش زایمان بیمارستان بنت الهدی بجنورد که تنها مرکز تخصصی زایمان استان خراسان شمالی است و روزانه مراجعات زیادی دارد به معضلی برای بسیاری از مادران تبدیل شده است .
حضور مردان در بخش زنان و زایمان بیمارستان؛ عذابی مضاعف,زایشگاه بنت الهدی+ حضور دانشجویان در بخش زایمان

به گزارش اترک نیوز، طبیعی است که رفت و آمد مردان در محیطی که خاص زنان است و با توجه به شرایط ویژه ای که برای زایمان پیش می آید، علاوه بر درد، رنج دیگری را نیز بر مادران تحمیل می کند و آنان را معذّب می کند.

یکی از مادران مراجعه کننده به بیمارستان بنت الهدی شهرستان بجنورد گله می کرد که در بخش زنان و زایمان بیمارستان که کسی انتظارش را ندارد، مدام آقایانی رفت و آمد می کنند.

او می گفت : دانشجویانی که در حال گذراندن دوران کارورزی هستند در این بخش حضور دارند که بعضا سبب ناراحتی مادران  می شوند.

یکی از مادرانی که چند هفته پیش اولین فرزندش را در بیمارستان بنت الهدی به دنیا آورده بود، گفت: من بخاطر شهرت و تخصصی بودن، این بیمارستان را انتخاب کردم اما در روز زایمان با مشکلاتی مواجه شدم که با گذشت چند هفته همچنان احساس ناراحتی می کنم.

وی گفت: حضور رزیدنت های آقا واقعاً برایم رنج آور و سخت بود. حتی مادران جوانی را می دیدم که هم درد داشتند هم از سر حیا و اینکه مبادا کسی ناله شان را بشنود صدایشان در نمی آمد. البته بسیاری هم بودند که اصلاً به این مسأله نمی توانستند توجه کنند.

رحیمی، یکی از مراجعان این مرکز گفت: حضور پزشکان اطلاع داده می شد اما فاصله اطلاع رسانی تا ورودشان خیلی کوتاه بود. ضمن اینکه مشکل اساسی تر برای مادران این است که در شرایطی طبیعی قرار ندارند و نمی توانند به درستی به سر و وضعشان رسیدگی کنند بخاطر همین اطلاع رسانی پرستار نیز کمک چندانی نمی کند.

وی به نکته دیگری هم اشاره کرد: مادرانی که به صورت طبیعی وضع حمل می کنند اجازه "همراه" داشتن ندارند. این مورد خصوصاً مادرانی را که فرزند اولشان را به دنیا آورده اند خیلی اذیت می کند. او از مسئولان خواستار رسیدگی به این مسأله شد.

ورود دانشجویان آقا به بخش زایمان با اطلاع رسانی انجام می شود

بیانی، رئیس بیمارستان بنت الهدی بجنورد به خبرنگار اترک نیوز گفت: هیچ پزشک، دانشجو و نیروی مردی اجازه ندارد بدون هماهنگی وارد این بخش شود، حتماً هماهنگی ها انجام می شود و پزشکان نیز به همراه پرستار و بعد از بازدید وی وارد بخش می شوند.

بیانی در مورد لزوم حضور مردان در بخش زنان گفت: این یک برنامه وزارتی است. به این صورت که معاون آموزش پزشکی سرفصل هایی را تعریف کرده است و تمام دانشجویان پزشکی باید مدت معینی را در بخش های مختلف بیمارستانی بگذرانند که بخش زنان نیز از این قاعده مستثنا نیست.

وی اضافه کرد: از آنجایی که بیمارستان بنت الهدی نیز یک بیمارستان آموزشی، درمانی و پزشکی است و زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی، دانشجویان پزشکی استان دوره رزیدنتی خود را در این مجموعه می گذرانند.

بیانی ادامه داد: ضمن اینکه باید به طرف دیگر قضیه هم توجه شود چراکه این دانشجوی آقا چند سال بعد در مناطق دورافتاده یا در وضعیتی قرار می گیرد که دسترسی به پزشک خانم وجود ندارد. در این صورت تکلیف بیمار خانمی که ممکن است زائو باشد، مشکل خاص یا حادی داشته باشد چیست؟

وی همچنین گفت: هرچند من خود به عنوان پزشک متخصص بیمارستان تا کنون به هیچ عنوان سرزده وارد اتاق مادران نشده ام و دانشجویان و رزیدنت ها نیز حتماً همراه با استاد وارد بخش می شوند اما خود بیمارستان نیز  فیلترهایی تعریف کرده  و حتماً از مادر و خانواده او اجازه می گیرد و در غیر اینصورت مجوز حضور آقایان داده نمی شود.

بیانی تأکید کرد: بیمارستان بنت الهدی در درجه اول یک محیط آموزشی است و حضور دانشجویان خانم و آقا نیز در محیط های آموزشی اجتناب ناپذیر بلکه ضروری است.

وی ادامه داد:  اگر کسانی با این موارد مشکل دارند می توانند از بیمارستان های دیگر مثل تأمین اجتماعی که در این زمینه خدمات ارائه می دهند و از خدمات دهی خوبی هم برخوردار هستند استفاده کنند.

رئیس بیمارستان بنت الهدی در پایان گفت: تعداد مراجعان به این بیمارستان بسیار بالاست و از زمانی که طرح تحول سلامت اجرایی شده بسیاری از مشکلات مثل کمبود تخت و اتاق که تا چند سال پیش دردسرساز بود، حل شده است و ظرفیت اتاق ها از ده نفر به چهار یا سه نفر کاهش یافته است. حتی اتاق های خصوصی نیز در نظر گرفته شده است که به این صورت بسیاری از ناراحتی های زائوها و مادران رفع شده است.

احداث بیمارستان مخصوص بانوان

در همین رابطه دکتر گلمکانی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: وزارت بهداشت و درمان طرحی را در دستور کار خود دارد مبنی بر احداث بیمارستان های مخصوص زنان که تمام پرسنل و خدمه آن نیز خانم باشند. ما نیز در استان تلاش می کنیم لااقل بیمارستان بنت الهدی مشمول این طرح شود.

وی در مورد رفتارهای بعضاً نامناسب پرسنل و پرستاران بیمارستان نیز گفت: این طبیعی است که مادر باردار در هنگام وضع حمل حساس می شود و نیاز به توجه و ملاطفت بیشتری دارد. بنابراین هرگونه برخوردی می تواند تحریک آمیز باشد.

وی خاطر نشان کرد: بنده به عنوان مسئول این مورد را پیگیری می کنم. مراجعان محترم نیز می توانند در صورت عدم رضایت موضوع را با ریاست بیمارستان و یا هیئت بازرسی در میان بگذارند.

انتهای پیام/

۹۴/۰۹/۱۹
حسن حیدری

نظر شریف شما (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

'ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی