هشدار دو سال قبل رهبری به رئیس جمهور برای مقابله با فساد: چرا اقدام قاطع و اساسی انجام نمیگیرد؟/دستمال کثیف دولت زور ندارد
![هشدار دو سال قبل رهبری به رئیس جمهور برای مقابله با فساد: چرا اقدام قاطع و اساسی انجام نمیگیرد؟ /" شبکه دلالان سازمان یافته سرخه ای" چگونه شکل گرفت و چه فسادهایی را مرتکب شد؟ بر اساس این اسناد، وی 125 هزار دلار(437500000 تومان) و 200 هزار پوند دریافت کرده است که مجموعاً به پول ایران بالغ بر یک میلیارد و 400 میلیون تومان میشود.](http://www.rajanews.com/sites/default/files/styles/newspage_big/public/content/images/story/95-04/30/63664_868.jpg?itok=XlGSpROY)
گروه اقتصاد – رجانیوز: باند سرخه ای ها که با سوء استفاده توانست، حضوری جدی در سیستم مالی و بانکی کشور برای خود باز کند، گمان نمی کرد روزی دست عدالت بر شانه آن ها نشسته و فساد سیستماتیک آن ها را بر ملا کرده و به دادگاه کشاند. بلاخره روزگذشته قوه قضائیه با همت سازمان اطلاعات سپاه دست به کار شد و یکی از اعضای اصلی باند فساد سرخه ای را که تا چند روز قبل در سمت مدیرعاملی یکی از مهمترین بانک های کشور (بانک ملت) قرار داشت را بازداشت کرد تا شاهد عزم جدی برای پاکسازی نظام مالی کشور از فساد باشیم.
به گزارش رجانیوز؛ علی رستگار مدیرعامل معزول بانک ملت با دستور مراجع قضایی و توسط سازمان اطلاعات سپاه بازداشت شده است. پس از مدتها کار شناسایی و اطلاعاتی یک شبکه فساد بانکی در کشور کشف شده که رستگار مدیرعامل معزول بانک ملت یکی از اعضای این باند است. رستگار یکی از مدیرانی بود که در جریان افشای حقوقهای نجومی مدیران دولتی و بانکی از سمت خود برکنار شد!
اما ماجرای باند سرخه ای ها تنها به بانک ملت ختم نشده و تدریجا موارد جدیدی از فعالیت فساد آمیز این باند در سیستم بانکی کشور به گوش میرسد.
فسادی که پیش از این علیرضا زاکانی نماینده مجلس نهم از آن پرده برداشت و از باند سرخه ای خبر داد که در اطراف روحانی، یک فساد سیستماتیک را راه اندازی کرده اند. زاکانی در این خصوص گفته بود:
یک شبکه دلالی خطرناک و مخوف با مشارکت برخی دولتیها توانسته است با خارج از کشور ارتباط برقرار کند و در حال فروختن کشور به ثمن بخس است.
عدهای به قیمت فروختن کشور در حال پر کردن جیبهای خود هستند و هدف این سازمان مخوف و خطرناک این است که با توجه به شرایطی که در پسابرجام ایجاد شده، با پول ملت ایران جیب غربیها را پر کند و در واقع پول ملت تبدیل به سرمایهای در جیب غربیها شود و این سازمان جز جیب خودش و منافع طرف خارجی به چیز دیگری متعهد نیست.
متأسفانه این ابعاد فراتر از شرایط گذشته سایر ارکان را هم دربرگرفته است، آقای رئیسجمهور به جای اینکه به دنبال فساد و سازمان فساد بگردند، بهتر است به برادرش خودشان، دفتر خودشان و وزارت نفت توجه کنند.
امروز با یک شبکه بزرگ فساد مواجه هستیم که به بهانه شرایط پسابرجام و پساتحریم به دنبال تصاحب قدرت برای کسب ثروت افزون هستند. سوال ما این است که این افراد با وزارت رفاه و شرکت شستا و همچنین وزارت ارتباطات و وزارت صنعت چه کار دارند؛ همه این وزارتخانهها مورد طمع هستند.
من تعجب میکنم که چرا آقای روحانی که تاکید بر مبارزه با فساد دارد از برادر خود غفلت دارد؛ یک عده بیایند و بگویند که برادر رئیس جمهور در این کشور چه کار میکند.
امروز افرادی تحت قالب شرکت های تاسیس شده در خارج از کشور با دستورالعملهایی که بیگانگان برای ما نوشتهاند میخواهند سرمایههای کشور را نابود کنند و امثال گروه هندوجا در این راستا به منافع خود رسیدهاند.
چرا مردم ما باید از حقوق یک تا دو میلیونی محروم باشند ولی خانواده عده ای در سوئیس و انگلیس زندگی کرده و به عنوان نابغه اقتصادی اموال ملت را به یغما ببرند.
دولت باید از خود و آقای روحانی از برادر و دفترش این پالایش را شروع کند. اسناد ناجوری در سوءاستفاده از کشور را در دست افرادی میبینیم که همهکاره دولت هستند، هر چند دولت میتواند این موارد را تکذیب کند، ولی ما یکی یکی آنها را افشا میکنیم.
حسین فریدون برادر رئیس جمهور هم چند روز قبل پس از افزایش واکنشات به تحرکات وی در بدنه تصمیم گیر دولت در واکنش به اظهارات زاکانی آن را غیر اخلاقی و غیر قانونی دانست و گفت:
به نظر می رسد اینگونه افراد برای خود مصونیتی فراتر از قانون متصور هستند و افترا و دروغ را جایز می شمارند که ادعاهایی مثل پرداخت وام های کلان بدون رعایت موازین و ضوابط قانونی یا کارمزد صفر درصد که موجب وهن و تمسخر است را بدون هیچگونه سند و مدرکی مطرح می کنند.
ولی بازداشت علی رستگار نشان داد که هشدارهای زاکانی صرفا یک بازی سیاسی نبوده و در آینده شاهد خبرهای بیشتری از جزئیات این باند فساد از سوی مراجع قضایی باشیم. امروز نیز خبرگزاری تسنیم بخشی از فساد مالی و سوء استفاده از بیت المال توسط علی رستگاری یکی از حلقه های باند سرخه ای را افشا کرد که موید بخشی از اظهارات زاکانی است. تسنیم در این گزارش نوشت:
«برخی اسنادی که خبرنگار تسنیم از طریق برخی منابع در بانک ملت به دست آورده، نشان میدهد علی رستگار سرخهای در مسافرتهای خارج از کشور و برخی مأموریتهای بانکی به صورت اشرافی و با سوء استفاده از بیتالمال در هتلهای گران قیمت و لوکس اقامت داشته است و از جیب ملت هزینههای گزافی پرداخته است.
بر اساس آنچه در جدول بالا به صورت جزء به جزء درج شده، هزینه بیش از 944 میلیون ریالی رستگار سرخهای برای اقامت در هتلهای مجلل و خریدهای میلیونی، اقامت در اتاق 500 متری در هتل مجلل Presidential Suite (هر شب 5 هزار دلار) اجاره خودرو لیموزین و بادیگارد شخصی از جیب مردم و بیتالمال تنها گوشهای از زندگی اشرافی این مدیر دولتی است.
فاکتور بالا نیز مربوط به ریز حساب اقامت رستگار سرخهای و ناصر شاهینفر معاون وی در در تاریخ دوم تا چهارم سپتامبر 2015(یازدهم تا سیزدهم شهریور 1394) هتل پنج ستاره GRand Hyatt دوبی است. بر اساس آنچه در فاکتور بالا آمده، وی فقط برای برخی وعدههای غذایی خود نزدیک به 600 هزار تومان! هزینه کرده است. ارقام قید شده در فاکتور بالا به درهم امارات است.
تصویر بالا نیز مربوط به سند اقامت آقای رستگار سرخهای در هتل پالاس دوبی از تاریخ 12 اکتبر 2015 تا فردای همان روز است؛ طبق این سند وی 18079 درهم برای اقامت پرداخته است؛ این رقم با احتساب درهم 9700 ریالی، مبلغی معادل 175 میلیون و 536 هزار و 630 ریال میشود!
پیش از این نیز تسنیم با انتشار اسنادی دریافتیهای رستگار سرخهای از دو شرکت در خارج کشور طی سال گذشته را منتشر کرد. بر اساس اسناد، وی 125 هزار دلار(437500000 تومان) و 200 هزار پوند دریافت کرده است که مجموعاً به پول ایران بالغ بر یک میلیارد و 400 میلیون تومان میشود.
اگر از ابتدا دولت تدبیر و امید هشدارهای مبارزه با فساد را جدی و مسیر پاکدستی و خدمت به مردم را در پیش می گرفت، هیچگاه موجب آبروریزی، شکل گیری شبکه دلالان سازمان یافته در کشور و حیف و میل بیت المال نمی شد.
هشداری که دو سال قبل رهبر انقلاب برای همایش ملی ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد در مرقومه ای خطاب به دولت و مسئولان سایر قوا دادند و در آن مرقومه بیان کردند:
نفس اهتمام آقایان به امر مبارزه با فساد را تحسین میکنم، لکن این سمینار و امثال آن بناست چه معجزهای بکند؟ مگر وضعیت برای شما مسئولان سه قوه روشن نیست؟ با توجه به شرایط مناسب و امیدبخشی که از لحاظ همدلی و هماهنگی و همفکری بین مسئولان امر وجود دارد، چرا اقدام قاطع و اساسی انجام نمیگیرد که نتیجه را همه بطور ملموس مشاهده کنند. توقع من از آقایان محترم این است که چه با سمینار و چه بدون آن، تصمیمات قاطع و عملی بدون هرگونه ملاحظهای بگیرند و اجرا کنند. موفق باشید.
ولی در آن زمان دولت به جای مبارزه جدی با فساد، مشغول تهمت زنی به دولت گذشته بود و صرفا برای گرفتن ژست مبارزه با فساد به برگزاری همایش های بی ارزش روی آورد. در حالیکه در همین زمان باندهای فساد از این خلاء نظارتی استفاده کرد تا از یک سو فساد سیستماتیک را در کشور برنامه ریزی کند و از سوی دیگر تمام تلاش خود را برای برداشت غیرقانونی به انواع مختلف بکار برد.