حضرت امام خامنه ای: نگذارید احساس غیرت انقلابی و تکلیف در مقابل انقلاب، در دلهای شما ضعیف بشود و فرو بنشیند. مثل کسی که از خانواده و حرم و ناموس خوددفاع میکند،ازانقلاب وارزشها و دستاوردهای آن،همین طور دفاع کنید آمریکن انترپرایز: قابلیت هجومی سایبری ایران عامل بازدارنده‌ علیه واشنگتن، ریاض و تل‌آویو است :: فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

خواستۀ ما: اینترنت باید ملّی، امن، پرسرعت، ارزان و پاک باشد

فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

خواستۀ ما: اینترنت باید ملّی، امن، پرسرعت، ارزان و پاک باشد

دیدگاه و باور ما: فضای مجازی در خدمت صدورانقلاب، اقتصاد مقاومتی، صادرات غیر نفتی، نهضت تولید علم، جنبش نرم افزاری، ایجاد اشتغال پایدار، مبارزه با امپریالیسم واستکبار ستیزی یا مهدی ادرکنی
فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

حضرت امام خامنه ای (حفظه الله تعالی): ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
«ان‌شاءالله تا ۲۵ سال دیگر، به توفیق الهی و به فضل الهی چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.»

بایگانی
پیوندها
اندیشکده آمریکایی نوشت: قابلیت هجومی سایبری ایران به‌ عنوان پنجمین ابرقدرت جهان در این حوزه آمریکا و متحدانش را به شدت نگران کرده است.

به گزارش فارس، اندیشکده «امریکن‌ انتر پرایز» در گزارشی پیرامون «توان سایبری ایران» نوشت: اکثر تحلیلگران تحت تاثیر توسعه فزاینده قابلیت‌های سایبری ایران قرار گرفته‌اند. ایران بی‌شک سرمایه گذاری ویژه‌ای را در بخش سایبری برای دفاع از خود برابر حملات سایبری فراهم دیده و البته قادر است در زمینه رصد امور داخلی نیز قابلیت بهتری داشته باشد.

بر اساس این گزارش، برنامه ۵ ساله طرح ششم توسعه که از سوی «آیت الله خامنه‌ای» رهبر ایران طراحی شده است و به زودی از سوی مجلس ایران تصویب خواهد شد. برنامه سایبری ایران سالیانه بودجه ۷۶ میلیون دلاری دارد و بیش از یک میلیارد دلار نیز در زمینه زیرساخت‌ها سرمایه گذاری می‌شود.

اندیشکده یاد شده در ادامه نوشت: قابلیت هجومی سایبری ایران، آمریکا و متحدانش را به شدت نگران کرده است. در این بخش ایران تنها در چند سال افراد خبره ای را تربیت کرده و دقیقا بعد از ابرقدرت‌های سایبری جهان یعنی آمریکا، روسیه،چین و اسرائیل قرار دارد . در ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی این تلاش‌ها را بر عهده دارد و به طور قریب نه صد‌ها اما به یقین ده‌ها هکر را نیز در خدمت دارد.

امریکن انتر پرایز در ادامه با اشاره به دلایل سرمایه گذاری ایران در حوزه سایبری نوشت: ایران به دلیل بسط برنامه‌های عقیدتی خود در کشورهای خارجی در این مسیر قدم گذاشته است. ایران هچنین سازمان‌هایی را تاسیس می‌کند که می‌توانند به رقبای این کشور در صورت لزوم حمله کنند. این کشور همچنین می‌تواند با تشدید اوضاع وضعیت را مدیریت کند. ایران همچنین سعی دارد در صورت حملات سایبری دشمن به خود یا به منافعش حالتی از ترس و بیم از نبرد نامتقارن را در دل دشمنان ایجاد کند.

در انتهای این گزاش با اشاره به شاخه‌های فرامرزی هکری منتسب به ایران چون ارتش‌های سایبری حزب‌الله، سوریه و یمن آمده است: در صورت توسعه و پیشرفت مطلوب توان سایبری ایران در آینده، این عرصه عاملی بازدارنده برای ایران در برابر اقدام‌های آمریکا، اسرائیل یا عربستان سعودی خواهد بود و این کشور دشمنان خود را بدون استفاده از سلاح‌های سنتی تهدید به حمله می‌کند. بنابراین، آمریکا و متحدانش باید بیشتر نگران عملیات سایبری ایران تا برخی دیگر باشند.

۹۵/۰۵/۰۶
حسن حیدری

نظر شریف شما (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

'ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی