حضرت امام خامنه ای: نگذارید احساس غیرت انقلابی و تکلیف در مقابل انقلاب، در دلهای شما ضعیف بشود و فرو بنشیند. مثل کسی که از خانواده و حرم و ناموس خوددفاع میکند،ازانقلاب وارزشها و دستاوردهای آن،همین طور دفاع کنید شاعر نامی انقلاب دعوت حق را لبیک گفت +عکس / انا لله و انا الیه راجعون / بیوتروریسم قابل بررسی هست :: فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

خواستۀ ما: اینترنت باید ملّی، امن، پرسرعت، ارزان و پاک باشد

فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

خواستۀ ما: اینترنت باید ملّی، امن، پرسرعت، ارزان و پاک باشد

دیدگاه و باور ما: فضای مجازی در خدمت صدورانقلاب، اقتصاد مقاومتی، صادرات غیر نفتی، نهضت تولید علم، جنبش نرم افزاری، ایجاد اشتغال پایدار، مبارزه با امپریالیسم واستکبار ستیزی یا مهدی ادرکنی
فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

حضرت امام خامنه ای (حفظه الله تعالی): ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
«ان‌شاءالله تا ۲۵ سال دیگر، به توفیق الهی و به فضل الهی چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.»

بایگانی
پیوندها
احمد عزیزی از شاعران اهل بیت(ع) آئینی کشور از سال ۸۶ تاکنون در پی اختلالات کلیوی و تشنج در بیمارستان امام رضا(ع) کرمانشاه در بخش مراقبت‌های ویژه بستری بود،‌ دعوت حق را لبیک گفت.
به گزارش مشرق، احمد عزیزی شاعر عصر امروز  دعوت حق را لبیک گفت.

زینب عزیزی، خواهر احمد عزیزی، که صبح امروز  از وخیم شدن وضعیت جسمی این شاعر اهل بیت(ع) خبر داده بود،‌ گفت:  به دنبال افت فشار و پایین آمدن علائم حیاتی این شاعر سرانجام پس از سال‌ها رنج بیماری به رحمت حق شتافت.

احمد عزیزی از شاعران اهل بیت(ع) آئینی کشور از سال 86 تاکنون در پی اختلالات کلیوی و تشنج در بیمارستان امام رضا(ع) کرمانشاه در بخش مراقبت‌های ویژه بستری بود.

شاعر نامی انقلاب دعوت حق را لبیک گفت +عکس 
 
مرحوم احمد عزیزی در 4 دی ماه 1337 در سرپل ذهاب کرمانشاه به دنیا آمد. وی قبل از رفتن به دبستان، خواندن و نوشتن را بدون داشتن معلم و تنها از روی کنجکاوی و تأمل و دقت از نوشته‌های روی تابلوها و اسامی خیابانها و... به‌خوبی فرا گرفت. وی با آغاز جنگ به‌همراه خانواده به تهران نقل مکان کرد و برای مدتی ساکن شهرستان نور شد سپس در تهران اقامت گزید و به همکاری با روزنامه جمهوری اسلامی پرداخت.

مرحوم عزیزی سرودن شعر را از سالهای جوانی با مجله جوانان آغاز کرد.

وی آثار شعر و نثر ادبی متعددی دارد؛ و شاعری با سبک منحصر به فرد است که این سبک به‌صورت مثنوی در ــ کفشهای مکاشفه ــ جلوه کرده است. تمایل سبک وی به معنویت و عرفان اسلامی با فرم جدیدی از مثنوی ــ ملهم از مثنوی مولوی ــ در شعر معاصر بی‌نظیر بوده است. این سبک تأثیر بسیار زیادی در شعر معاصر گذاشته است. اشعار عزیزی با عرفان اسلامی آمیختگی دارد و تمجید از اهل بیت در بیشتر آثارش موج می‌زند. او مثنوی‌هایش را غالباً با وصف طبیعت آغاز می‌کرد و با تمهیدات گوناگون و با توسل به مناسبات و ترکیبات نو و تجنیسات سنتی، رفته رفته به موضوع اصلی گریز می‌زد. وی در ساختن ترکیبات نو به‌شیوه شعرای سبک هندی نیز مهارتی خاص داشت، برای نمونه می‌توان به این ترکیب‌ها اشاره کرد: جبرئیل‌آباد الهام، آب‌بازی‌های فطرت، تابستان عزلت، تب خیس تکلم، درختان پابه‌ماه و کولیان شبنم‌فروش.

از آثار مطرح مرحوم عزیزی می‌توان به «کفشهای مکاشفه» 1367، «شرجی آواز» 1368، «خوابنامه و باغ تناسخ» 1371، «ترجمه زخم» 1370، «باران پروانه» 1371، «رودخانه رؤیا» 1371، "ناودان الماس"، "ترانه‌های ایلیایی"، غزالستان، قوس غزل، «ملکوت تکلم»، «سیل گل سرخ» 1352، روستای فطرت و رؤیای رؤیت اشاره کرد.

مرحوم عزیزی از پانزدهم اسفندماه 1386 به‌علت کاهش سطح هوشیاری ناشی از تشنج، بیماری قلبی و کلیوی در بخش آی‌سی‌یوی بیمارستان امام رضای(ع) کرمانشاه بستری شد. رهبر معظم انقلاب در جریان سفر خود به استان کرمانشاه در تاریخ  28 مهر 1390 به ملاقات احمد عزیزی در بیمارستان رفتند.

 در همین رابطه ببینید:

فیلم/ شعر خوانی مرحوم احمد عزیزی در محضر رهبر انقلاب

 

منبع: فارس
۹۵/۱۲/۱۶
حسن حیدری

نظر شریف شما (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

'ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی