بجای پیداکردن مکان برای تجمعات، وعده های دولت را پیگیری کنید؟!
بجای پیداکردن مکان برای تجمعات، وعده های دولت را پیگیری کنید؟!
روزنامه ایران در مطلبی با عنوان «بررسی راهکارهای قانونی برای تجمعات و راهپیماییها» نوشت:«سخنگوی وزارت کشور با تأکید بر عزم این وزارتخانه بر عملیاتی شدن هر چه بهتر اصل ٢٧ قانون اساسی مربوط به تجمعات اظهار داشت: در نشست مشترک مسئولان ارشد وزارت کشور با معاونت حقوقی ریاست جمهوری، راهکارها و مبانی قانونی تجمعات و راهپیماییها در جهت تحقق مطلوب اصل ۲۷ قانون اساسی مورد بررسی قرار گرفت».
روزنامه حامی دولت «اعتماد»-۲۱ دی ۹۶- در مطلبی با عنوان «عصبانی هستیم» نوشته بود:«صحبت از تعیین مکانی برای ابراز اعتراض در شهر مطرح شده است. یک ایرادی در مدیران و مسوولان ما هست؛ در رسیدگی به بحرانهای اجتماعی معلولگراییم، نه علتگرا. لازم نیست ما به مردم بگوییم بروید فلانجا و فریاد بزنید، باید مشکلاتی که باعث میشوند مردم نیاز به فریاد زدن داشته باشند را کم کنیم. در حوادث اخیر آمارها نشان میدهد که اغلب دستگیرشدگان در رده سنی ۱۶ تا ۲۶ سال هستند، یعنی کسانی که نیاز به کار دارند، کسانی که نیاز به مشغولیت دارند. به مسوول عزیز در شورای شهر توصیه میکنم که به جای پیگیری محلی برای اعتراض، پول این پروژه را صرف این کنند که برای صد نفر از آن کسانی که نیاز به فریاد زدن دارند، کار پیدا کنند. کارگران را سر کار برگردانند، زمینهای فراهم شود که پدران از فرزندانشان شرمنده نباشند و این عصبیت و سرخوردگی در خانواده کاهش پیدا کند».
در حال حاضر مسئله اساسی «اقدام و عمل» و «پاسخگویی به مطالبات مردم» است. واضح و مبرهن است که مطالبات اصلی مردم مربوط به معیشت و مسائل اقتصادی است. حقوق معوقه کارگران، هزینه بالای اجاره مسکن و تحت فشار بودن مستاجران، گرانی اقلام ضروری خانوار، بیکاری جوانان، تأمین مسکن برای اقشار متوسط و ضعیف جامعه، رکود در بخش تولید، واردات بی رویه و...اینکه بگوییم بیایید فریاد بزنید، در حقیقت ناراضی تراشی به جای رفع مشکل و توهین به کرامت مردم است.
ارگان رسانه ای دولت می بایست بجای جستجو برای یافتن مکان تجمعات اعتراضی، روند اجرای وعدههای دولت را گزارش دهد.