حضرت امام خامنه ای: نگذارید احساس غیرت انقلابی و تکلیف در مقابل انقلاب، در دلهای شما ضعیف بشود و فرو بنشیند. مثل کسی که از خانواده و حرم و ناموس خوددفاع میکند،ازانقلاب وارزشها و دستاوردهای آن،همین طور دفاع کنید روزشمار فتنه ۸۸؛ بخش دوم :: فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

خواستۀ ما: اینترنت باید ملّی، امن، پرسرعت، ارزان و پاک باشد

فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

خواستۀ ما: اینترنت باید ملّی، امن، پرسرعت، ارزان و پاک باشد

دیدگاه و باور ما: فضای مجازی در خدمت صدورانقلاب، اقتصاد مقاومتی، صادرات غیر نفتی، نهضت تولید علم، جنبش نرم افزاری، ایجاد اشتغال پایدار، مبارزه با امپریالیسم واستکبار ستیزی یا مهدی ادرکنی
فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

حضرت امام خامنه ای (حفظه الله تعالی): ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
«ان‌شاءالله تا ۲۵ سال دیگر، به توفیق الهی و به فضل الهی چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.»

بایگانی
پیوندها
مرگ بر آمریکا-مرگ بر اسرائیل

روزشمار فتنه ۸۸؛ بخش دوم

بیش از 10 نفر از هموطنان کشته و ده ها نفر زخمی شدند. اوباش با سنگ و کوکتل مولوتف به ناحیه بسیج مقداد در خیابان آزادی حمله کردند که با مقاومت بسیجیان مواجه شدند. همچنین اغتشاش‌گران به مسجد لولاگر در خیابان آذربایجان نیز حمله‌ور شدند و بخش‌هایی از مسجد را به آتش کشیدند

بیش از 10 نفر از هموطنان کشته و ده ها نفر زخمی شدند. اوباش با سنگ و کوکتل مولوتف به ناحیه بسیج مقداد در خیابان آزادی حمله کردند که با مقاومت بسیجیان مواجه شدند. همچنین اغتشاش‌گران به مسجد لولاگر در خیابان آذربایجان نیز حمله‌ور شدند و بخش‌هایی از مسجد را به آتش کشیدند
گروه تاریخ-رجانیوز: اکنون که در آستانه نهمین سالروز یوم‌الله 9 دی‌ماه هستیم، برای جلوگیری از تغییر جای شهید و جلاد، لازم است وقایع هشت‌ماه اغتشاش آفرینی و آشوب‌طلبی های اصلاح‌طلبان مورد بازخوانی قرار گیرد. از همین رو رجانیوز، در این چند روز منتهی به نهم دی‌ماه، به بازخوانی وقایع و اتفاقات مهم ایام فتنه می‌پردازد. متن پیش رو، دومین بخش از سلسله گزارشات روزشمار حوادث سال 88 است که بخش های دیگر آن نیز در روزهای آینده منتشر خواهد شد.
 
 
عظیم‌ترین نماز جمعه تاریخ جمهوری اسلامی ایران
به گزارش رجانیوز، 29 خرداد 88 دانشگاه تهران یک روز تاریخی دیگر را برای همیشه به نام خود ثبت کرد و آن هم برپایی عظیم ترین نماز جمعه تاریخ جمهوری اسلامی، به امامت رهبر معظم انقلاب بود. ایشان در خطبه های نماز جمعه با طرح مسایل مختلفی از جمله حوادث بعد انتخابات، تاکید بر رسیدگی قانونی به اعتراض معترضین توسط شورای نگهبان، نقاط قوت و ضعف مناظرات تلویزیونی قبل انتخابات، اشتباه در نام بردن افراد در مناظره ها، تفاوت نظرهای بین مسئولین ارشد نظام، نزدیکی نظر رییس جمهور نسبت به هاشمی رفسنجانی به ایشان، عدم امکان وقوع انقلاب مخملی در جمهوری اسلامی، تاکید بر رقابت دورن نظام هر 4 نامزد انتخابات، باج ندادن به قانون شکنان، ضرورت پرهیز از اردو کشی های خیابانی، رسوایی سران جنایتکار امریکا و انگلیس در جهان  و ... به طور مفصل با مردم صحبت کردند.
 
حمایت فدائیان خلق از موسوی و کروبی
سایت اخبار روز، وابسته به گروهک فدائیان خلق نوشت در روز 29 خرداد 88 در حمایت از فتنه گران نوشت: « شکی نیست که نه آقای موسوی و نه آقای کروبی کاندیدای ایده آل برای ایجاد تغییرات بنیادی نیستند اما شرایط سیاسی فعلی و جنبش برآمده از آن، می طلبد با پرهیز از حداکثرخواهی، همدلی و همراهی داشته باشیم. اگر جنبش بتواند انتخاباتی با حضور ناظران خارجی را به کرسی بنشاند آن وقت گام اساسی برای تغییرات جدی ساختار حاکمیت برداشته شده است.»
 
 
به آتش کشیدن مسجد
تجمع بدون مجوز حامیان مهندس موسوی در تاریخ 29 خرداد، آنهم به دعوت مجمع روحانیون مبارز از میدان انقلاب تا آزادی برگزار شد. در این تجمع که دیگر در آن جمعیت انبوه روزهای گذشته دیده نمی شد، بی‌اعتنایی مردم به این تجمع غیرقانونی با خشم اغتشاش‌گران مواجه شد و این طیف که تلاش زیادی داشتند در 2 تجمع قبلی خود در میدان هفتم تیر و میدان امام خمینی وجهه‌ای مسالمت‌آمیز از تجمعات خود نشان دهند و حتی از این اجتماع‌ها با عنوان "تجمع سکوت" و همراه با آرامش یاد می‌کردند، امروز بار دیگر دست به آشوب‌گری زدند. طی این اقدامات بیش از 10 نفر از هموطنان کشته و ده ها نفر زخمی شدند. اوباش با سنگ و کوکتل مولوتف به ناحیه بسیج مقداد در خیابان آزادی حمله کردند که با مقاومت بسیجیان مواجه شدند. همچنین اغتشاش‌گران به مسجد لولاگر در خیابان آذربایجان نیز حمله‌ور شدند و بخش‌هایی از مسجد را به آتش کشیدند.
آشوب‌گران پس از آنکه در اثر مقاومت دفاعی نیروهای نظامی مجبور به فرار شدند، اقدام به آتش زدن لاستیک و تعدادی موتورسیکلت کردند و با حمله به برخی موتورسواران و ضرب و شتم آن‌ها موتورها را آتش زدند. همچنین دامنه‌ی این درگیری‌ها به خیابان ستارخان تهران نیز کشیده شد و یک اتوبوس شرکت واحد توسط اوباش به آتش کشیده شد. با این حال، برخورد قاطع نیروهای نظامی و مردمی با اغتشاشگران موجب شد این افراد متفرق شوند و آخرین دست و پاز دن‌ها و زورآزمایی‌های خیابانی به منظور اعمال فشار برای تحقق خواسته غیرقانونی ابطال انتخابات ناکام ماند، به طوری که تا قبل از تاریک شدن هوا تمام مناطق دست‌خوش آشوب، آرام شد.
 
انتشار فایل صوتی فائزه هاشمی
همین ایام، فایل صوتی سخنان فائزه هاشمی در اجتماع معترضین در خیابان آزادی منتشر شد. وی در بخشی از سخنانش می گوید: «اگر تاریخ را نگاه کنید رهبری در زمان ریاست جمهوری، نخست وزیرش از سوی آقای خمینی تحمیلی بود. زمانی که هاشمی رییس جمهور شد، او رییس جمهور آقا نبود. خاتمی هم همین طور. تنها دوره ای که رهبر واقعیست الانه. یکی از مشکلات اساسی مربوط به خاتمی بود. او کاره ای نبود. عامل اصلی این دیکتاتوری ها را خاتمی می دونم چون در 18 تیر مسیر را به سمت تندی برد که همه چهره ها را لو داد و رو کرد و دست همه ی اصلاح طلب ها رو شد و رسید به 18 تیر. آقای خامنه ای هم هوشیار شد و از اونجا کابوس ما شروع شد و از انتخابات بعدی دیگه اصلاح طلب ها قدرت نگرفتند و سر بابام هم اونطوری شد ... این اعتراضات باید ادامه پیدا کنه. اینا باید بفهمن مردم کوتاه بیا نیستن. از بس خاتمی بی عرضه بود، (در انتخابات قبلی) اون همه تقلب شد و بابا نتونست رای بیاره. خاتمی آخرش گفت انتخابات سالم بوده، چون خودش برگزار کرده بود و به نام خودش نوشته می شد. خاتمی خیلی خیانت کرد ... خاتمی مشکلات زیادی دارد واگر هم می آمد نمی توانست کاری بکند، مگر خاتمی دفعه قبل چکار کرده بود؟ فقط رأی داشت و گرچه رأی آورد اما دشمنانش هم زیاد بودند اما موسوی چون نبوده دشمن هم نداشته است و اصولگرایان هم حامی او بودند و حامی خاتمی نبودند. اصلاً موسوی خیلی بهتر است. چهره های دیگه باید میومدن که نیومدن. حسن روحانی باید میومد، لاریجانی باید میومد. باز به هر حال بهتر از احمدی نژاد می شد.» وی در پایان درباره صحبتهای پدرش با احمدی نژاد هم گفت: «پدرم در حرم امام به احمدی نژاد گفته که هم درباره من و هم درباره بچه هایم و دیگران اشتباه می کنی یا این حرفهایت را خودت اصلاح کن یا اگر بخواهی شعار بدهی، پیگیری می کنم و ما ول نمی کنیم.»
 
 
نماز جمعه مختلط با حضور هاشمی رفسنجانی!
26 تیر 88، هاشمی رفسنجانی پس در قامت خطیب نماز جمعه به دانشگاه تهران رفت. البته این بار چهره های دیگری نیز پس از مدتها راهی نمازجمعه تهران شدند که شاخص ترین آنها مهندس موسوی و زهرا رهنورد بودند که بعد از 20 سال در نماز جمعه تهران شرکت کردند. مهدی کروبی و هادی غفاری نیز از دیگر شرکت کنندگان نماز جمعه این روز بودند. همسر و 2 دختر هاشمی نیز در نمازجمعه قسمت خواهران حضور یافته بودند. همسر هاشمی که رو به جمعیت نشسته بود هنگامی که بخش عمده‌ای از نمازگزاران شعارهای انقلابی سرمی‌دادند، رفتارهای تحقیرآمیزی از خود بروز می‌داد. هم چنین در این نمازجمعه که تقریباً از ابتدای این هفته تبلیغات وسیعی از سوی رسانه‌های حامی موسوی و برخی شبکه‌های خارجی برای شرکت در آن انجام شده بود، هیچ‌یک از رؤسای قوای سه‌گانه و مسئولین ارشد این قوا حضور نیافتند. 
 
 
تعدادی از حامیان موسوی نیز در نماز جمعه حضور داشتند و با شعار "هاشمی، هاشمی، سکوت کنی خائنی" و خواندن سرود یار دبستانی من و سوت و کف و شعارهایی همچون "مرگ بر چین" در حین صحبت های خطیب جمعه تهران، فضای متمایزی نسبت به دیگر نمازهای جمعه بوجود آوردند. هم چنین اقامه نماز به صورت مختلط، عدم رعایت اتصال با صفوف نمازگزاران و اقامه نماز با کفش از دیگر حواشی این نمازجمعه به شمار می آمد.
 
شکایت خانواده‌های شهدا از کروبی
20 مهر 88، تعدادی از خانواده های شهدا طی نامه ای به دادستان دادگاه ویژه روحانیت تهران از کروبی به دلیل توهین به شهدا و نشر اکاذیب شکایت کردند. در قسمتی از شکایت نامه آمده است: «امضاء‌کنندگان ذیل جمعی از خانواده‌های شهدا هستند که در خصوص توهین و افترا و هتک حرمت و نشر اکاذیبی که حجت‌‌الاسلام کروبی تحت این عنوان که «یکی از دختران شهدا توسط مراجع انتظامی مورد تجاوز واقع شده و به قتل رسیده است» در حالیکه شخص موردنظر وی از خانواده شهدا نبوده و دارای سوء شهرت می‌باشد که هم اکنون در قید حیات است شکایت خود را اعلام داشته‌اند. موضوع اعلام شده از سوی آقای کروبی کذب محض بوده و باعث تشویش اذهان عمومی و سوء‌ظن نسبت به خانواده‌های شهدا گردیده است. در صورتی که آقای کروبی به عنوان رئیس سابق بنیاد شهید یا مسئول به راحتی می‌توانسته قبل از عنوان کردن این موضوع، درباره صحت و سقم آن تحقیقاتی به عمل می‌آورد. لذا ما جمعی از خانواده‌های شهدا از آقای مهدی کروبی شکایت داشته و خواستار تعقیب کیفری و مجازات نامبرده و اعاده حیثیت خانواده‌های شهدا طبق قواعد فقهی و حقوقی و قوانین جاریه جمهوری اسلامی ایران، می‌باشیم.»
 
13 آبان ناکام برای اصحاب فتنه
در حالی که از مدتها پیش از 13 آبان، تبلیغات گسترده ای توسط طیف موسوم به سبز برای این روز آغاز شده بود، حضور اقشار مختلف مردم، دانشجویان و دانش آموزان جریان فتنه را در حاشیه قرار داد. مردم با شعارهای "مرگ بر آمریکا"، "مرگ بر اسرائیل"، "مرگ بر منافق"، "مرگ بر دیکتاتور مخملی"، "هم غزه هم لبنان خط مقدم ما است" و "سبز فقط سبز علی لعنت به سبز اموی" سر دادند و هم چنین تصاویری از شهیدان مطهری، بهشتی، همت، باکری را نیز به همراه داشتند. از طرف دیگر در حالی که اصلاح طلبان با پشتوانه رسانه های بیگانه و با صدور بیانیه های متعدد از مدتها پیش برای شرکت در راهپیمایی روز 13 آبان آماده می شدند، حضور آنان تنها به پایتخت خلاصه شد و در عین حال فتنه گرانی که موفق به برهم زدن مراسم روز 13 آبان نشده بودند، در مواجهه با شعارهای پی در پی مردم به سمت خیابان های اطراف حرکت کردند و ضمن سردادن شعارهایی چون مرگ بر روسیه، مرگ بر چین، جمهوری ایرانی و ... با آتش زدن سطل های زباله یا شکستن شیشه برخی اتوبوس ها به راه خود ادامه دادند.
اما در عین حال سیر تجمعات و راهپیمایی های طی ماههای اخیر حکایت از ریزش شدید پشتوانه مردمی اصلاح طلبان و قرار گرفتن آنها در موضع اپوزیسیون نظام دارد. هم چنین مهدی کروبی نیز که در بین اقلیت اغتشاش گران حاضر شده بود پس از حضور مردم خشمگین به سرعت گریخت. یاسر هاشمی رفسنجانی نیز با لباس مبدل در خیابان شهید بهشتی حضور پیدا کرده و به ساماندهی اغتشاشگران پرداخت.
 
 
قاتل خواندن بسیجیان توسط موسوی
4 آذر ماه 88، میرحسین موسوی پانزدهمین بیانیه خود را به مناسبت هفته بسیج منتشر کرد. وی در این بیانیه بسیجیان را «جیره خوار دولت» و تلویحا «قاتل» معرفی کرد. وی در ادامه نیز خود و جریان متبوعش را داعیه دار بازگشت به آرمانهای اصیل انقلاب و اسلام ناب دانست. جریانی که به مدت 8 ماه در صدد براندازی جمهوری اسلامی، میراث حضرت امام خمینی، بودند.
 
بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران نیز با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: "اخیرا یکی از نامزدهای ناکام انتخابات ریاست جمهوری دهم، بسیج را جیره خوار دولت دانسته است. قطعا نفس پاسخگویی به افرادی که برای نشان دادن حیات و هویت خویش فحاشی به چهره ها و تشکل های انقلابی و ارزشی را در دستور کار قرار داده اند، اشتباهی گزاف است اما چه کسی است که نداند تا قبل از برگزاری انتخابات، همین آقایان در ستاد خویش شاخه بسیجیان تاسیس کرده بودند؟ آیا در آن زمان نمی دانستند بسیج جیره خوار دولت است یا به جهت ترس از ریزش آرای خویش در جامعه انقلابی و متدینین خود را بسیجی معرفی می کردند؟ آیا روسپی گری سیاسی معنایی جز این مدل رفتارها دارد؟ و بر فرض صحت این ادعا، کسانی امروز بسیج را جیره خوار دولت جمهوری اسلامی می کنند که خود سر در آخور دشمنان 30 ساله اسلام و امام و رهبری و دولت جمهوری اسلامی دارند." در ادامه این بیانیه آمده است: "به نظر می رسد مماشات مسئولین قضایی در برخورد با سران فتنه و افرادی که پشت صحنه قتل ده ها نفر از شهروندان بی گناه طی حوادث بعد از انتخابات بوده اند، آنان را تا جایی گستاخ نموده که انقلابی ترین تشکل مردمی کشور را قاتل معرفی کنند. تشکلی که به فرمان حضرت امام (ره) تاسیس شد و انشاا... تا روز قیامت نیز خواری در چشم دشمنان خارجی و منافقین داخلی خواهد بود."
 
 
 
این گزارش ادامه دارد
۹۷/۱۰/۰۸
حسن حیدری

نظر شریف شما (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

'ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی