نقشههای اغتشاش ستاد میرحسین روی میز روحانی
تئوریسین اصلاحطلب: مردم ایران شیزوفرن، چاپلوس، نخبهکش و شاهدوست هستند.
طرحهای عامدانه در دولت و شورای شهر برای «فتنه اقتصادی»
به تازگی فیلمی از صحبتهای «سیدحسن قاضیزاده هاشمی»، وزیر سابق بهداشت منتشر شده است که اذعان میکند عدهای از افراد در دولت حسن روحانی، با برخی کمکاریها بصورت عامدانه به دنبال ناراضیسازی مردم هستند.
هاشمی در صحبتهای خود از این میگوید که برخی در دولت حتی دستور رهبری را هم اجرا نمیکنند تا اعتراض مردم برخیزد .[۱]
*ما در وبلاگ مشرق طی ۳ سال گذشته دائماً درباره تحلیلی با تیتر «فتنه اقتصادی» اطلاعاتی را به مخاطبان خود ارائه کردهایم.
گزارههای مورد اشاره قاضیزاده هاشمی اگرچه تا پیش از این در تحلیلها نمود داشت اما هماکنون به واقعیت تبدیل شده و مقولات دیگری را هم به مثابه یک گراف ریاضی به یکدیگر متصل کرده است.
مردم باید بدانند که اکنون که یک مقام بلندپایه سابق دولت به پروژه ناراضیسازی عامدانه در دولت اشاره میکند، پس لاجرم بایستی به ضرس قاطع نتیجه گرفت که بحث ساده «عدم نظارت دولت بر قیمتها» نیز نه یک کمکاری که اتفاقاً یک تعمّد است.
در واقع چگونه ممکن است گوشت مرغی که قیمت واقعی آن به اِزای هر کیلو ۱۰ هزار و ۷۰۰ تومان است در قیمتی تا ۱۶ هزار تومان به دست مردم برسد و یا گوشت گوسفندی که بین ۵۰ تا ۶۰ هزار تومان قیمت دارد تا مبلغ ۸۰ هزار تومان نیز توزیع شود؟! مگر اینکه عمدی در کار باشد...
به این گزارهها همچنین بایستی عزم و تقلّای اعضای شورای شهر تهران را نیز افزود که در یک اتحاد استراتژیک با جریان عمدی اشاره شده و با ارائه طرحهایی مثل گرفتن مالیات شهری، گرانسازی بلیط مترو و یا «جریمه زباله» خواسته یا ناخواسته قصد ناراضیسازی مردم تهران را دارند .[۲]
جالب آنکه در این گراف اشاره شده البته یک نقطه کانونی دیگر هم قرار دارد و آن «مرکز مطالعات استراتژیک نهاد ریاستجمهوری» است که زمانی کلیپ «سقوط کاپیتان» در آن ساخته میشود و زمانی دیگر هم علیرضا علویتبار پشت تریبون آن میرود و درباره طراحی اغتشاش میلیونی علیه نظام اسلامی تئوریسازی میکند .[۳]
تئوریپردازیهایی که البته بعداً در خبرگزاری دولت هم به گونه دیگری بیان شد .[۴]
برخی محافل تحلیلی عنوان میکنند که ستاد جریان سیاسی خاص با سیاهنمایی از اوضاع کشور و مفسدنمایی از نظام اسلامی تلاش کرده است تا معضلات عادی کشور را بحرانی جلوه داده و جامعه را به سمت یک «اعتراض ظالمانه» سوق دهد.
اعتراض ظالمانهای که اعضای جریان خاص معتقدند بایستی با یک آتشزنه گُر بگیرد و از اینجاست که اقداماتی مثل همان تعمّداتی که قاضیزاده هاشمی گفته است وارد میدان میشوند تا نقش این آتشزنه را ایفا کنند.
در چارچوب فتنه اقتصادی اشاره شده که نمونه کوچک آن در اغتشاشات دیماه ۹۶ رخ داد (که عدهای شاغل و معاند سیاسی به اسم فقیر به میدان آمدند) برخی تئوریسینهای اصلاحطلب نیز تقلای فراوانی برای شمایلسازی از این فتنه بزرگ احتمالی به خرج میدهند.
سعید حجاریان به تازگی در دو مقطع از «عامالبلوی بودن شرایط جامعه»، احتمال رویارویی مردم و نیروهای نظامی کشور در انتخابات آینده و نیز احتمال انقلابی شدن جنوب تا شمال تهران خبر داده است.
به زعم ما رسم کردن این فکتها و گزارههای تحلیلی در کنار یکدیگر و البته رؤیت رخدادهایی مثل حمله شدید به «آیتالله یزدی» برای دفاع از دستاوردهای نظام اسلامی مؤید هشداری بزرگ برای فتنه آینده است.
+++++