در قلب فاجعهایم، باید کاری کرد! / حتماً بخوانید
این اخبار تکاندهنده است. انگیزه دولت از پنهان کردن آمار چیست؟ آیا آمار کرونا را استتار میکنند تا مجبور نشوند به اقدامات قاطع و ضربتی دست زنند؟
به گزارش مشرق، عبدالله شهبازی مورخ و پژوهشگر تاریخ سیاسی معاصر طی یادداشتی در کانال خود نوشت:
یکشنبه، ۱۷ فروردین ۱۳۹۹/ ۵ آوریل ۲۰۲۰، هفتههاست که با دقت خبرها را دنبال میکنم و شهادت شهود عینی و آمار متوفیاتی را میشنوم که گواهی فوتشان با عناوینی شبیه به «بیماری حاد تنفسی» ثبت میشود نه کرونا. مطلع هستم که دستور داده شده به کسانی که اطلاع و آماری خلاف آمار رسمی دولتی منتشر کنند برخورد شدید شود. دست خبرنگاران دلسوز داخل ایران بسته است و در صورت اطلاعرسانی مغایر با آمار رسمی دولت خطر اخراج تهدیدشان میکند.
تا ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ در ایران حدود ۱۵۰ هزار نفر مبتلا به «بیماری حاد تنفسی» (کرونای غیررسمی) و کرونای رسمی و بیش از ۱۳ هزار نفر متوفیات ناشی از «بیماری حاد تنفسی» (کرونای غیررسمی) و کرونا وجود داشت. آخرین آمار رسمی دولتی فقط از ۵۸٬۲۲۶ بیمار و ۳٬۶۰۳ فوت کرونایی خبر میدهد.
این اخبار تکاندهنده است. انگیزه دولت از پنهان کردن آمار چیست؟ آیا آمار کرونا را استتار میکنند تا مجبور نشوند به اقدامات قاطع و ضربتی دست زنند؟ آیا کسانی میخواهند از این وضع برای اهداف سیاسی خود بهره برند؟
سیاست دولت برای عادیسازی کسبوکار و زندگی، به بهانه مشکلات مالی، خبر از فاجعهای عظیم و قریبالوقوع میدهد. در صورت بروز مرگومیر گسترده در بین مردم، ایران به سمت آشوب خواهد رفت. در این وضع «نه از تاک نشان مانَد نه از تاکنشان.»
باید کاری کرد. کسانی که میتوانند کاری بکنند.