حضرت امام خامنه ای: نگذارید احساس غیرت انقلابی و تکلیف در مقابل انقلاب، در دلهای شما ضعیف بشود و فرو بنشیند. مثل کسی که از خانواده و حرم و ناموس خوددفاع میکند،ازانقلاب وارزشها و دستاوردهای آن،همین طور دفاع کنید بایگانی ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ :: فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

خواستۀ ما: اینترنت باید ملّی، امن، پرسرعت، ارزان و پاک باشد

فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

خواستۀ ما: اینترنت باید ملّی، امن، پرسرعت، ارزان و پاک باشد

دیدگاه و باور ما: فضای مجازی در خدمت صدورانقلاب، اقتصاد مقاومتی، صادرات غیر نفتی، نهضت تولید علم، جنبش نرم افزاری، ایجاد اشتغال پایدار، مبارزه با امپریالیسم واستکبار ستیزی یا مهدی ادرکنی
فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

حضرت امام خامنه ای (حفظه الله تعالی): ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
«ان‌شاءالله تا ۲۵ سال دیگر، به توفیق الهی و به فضل الهی چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.»

بایگانی
پیوندها

۳ مطلب در ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ ثبت شده است

مرگ بر آمریکا-مرگ بر اسرائیل

ما می توانیم

ما می توانیم مرجع فضای مجازی و همه ی شبکه های اجتماعی دنیا درهمه ی زمینه ها باشیم

http://www.iran01.ir/wp-content/uploads/2015/03/9999.jpg

نورعلم باید از ایران به جهان بتابد و این به یاری خدا و همّتِ آحاد امت امام ، شدنی هست

۰ نظر ۲۷ ارديبهشت ۹۴ ، ۲۰:۲۳
حسن حیدری

 داده ها و ستانده ها!!!!!

imagesCAG7MVUD

خداوندا به حق محمد و آل محمد(ص)!

به تمامی مسئولین محترم نظامی، انتظامیِ، امنیتی و نیز به تک تک اعضای محترم شورای عالی فضای مجازی کشور، نگرش انقلابی، دینی، غیرت اسلامی، بصیرت نافذ، توفیق عمل به موقع و آگاهانه و ولایتمداری عنایت بفرما!

۰ نظر ۲۷ ارديبهشت ۹۴ ، ۲۰:۰۳
حسن حیدری

ایران در چه سالی برای اولین بار به اینترنت متصل شد؟

ایران در چه سالی برای اولین بار به اینترنت متصل شد؟

مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات، در سال ۱۳۶۸ برای اولین بار به شبکه‎ی بیت‌نت متصل شد؛
به گزارش فرهنگ نیوز به نقل از سیتنا ، مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات، در سال ۱۳۶۸ برای اولین بار به شبکه‎ی بیت‌نت متصل شد؛ هدف این کار ارتباط علمی و پژوهشی با دانشگاه‌های دنیا بود، اما اینترنت به صورت عمومی از حدود سال‌ ۱۳۷۲ برای استفاده‌های دانشگاهی وارد ایران شد.
 
پیش از ایجاد شبکه‎ی اینترنت، نسل قبلی شبکه‌های رایانه‌ای جهان‌گستر به نام بیت‌نت در دنیا به کار می‌رفت.
 
به گفته‎ی سیاوش شهشهانی، قائم‌مقام سابق مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات، این مرکز در ایران در سال ۱۳۶۸ (مابین سال‎های ۱۹۸۹ تا ۱۹۹۰ میلادی) برای اولین بار به شبکه‎ی بیت‌نت متصل شد؛ هدف این کار ارتباط علمی و پژوهشی با دانشگاه‌های دنیا بود.
 
شبکه‎ی بیت‌نت با شبکه‎ی اینترنتی که امروز استفاده می‌شود تفاوت‌های بسیار داشت. استفاده‎ی اصلی که از آن می‌شد دریافت و ارسال نامه‌های الکترونیکی بود.
 
سیاوش شهشهانی، قائم مقام وقت مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات ایران، در مصاحبه‌ای می‌گوید: «وقتی عضویت ما را تصویب کردند یک بند جدید هم به تعهدات اعضا اضافه کردند و آن اینکه از شبکه برای تبلیغات مذهبی استفاده نشود!» یکی دیگر از تعهدات این بود که هیج عضوی نباید جلوی عبور اطلاعات از کشوری به کشور دیگر را بگیرد.
 
این مرکز در ابتدا از طریق اتصال با شماره‌گیری و با استفاده از خط تلفن به دانشگاهی در اتریش متصل شد. پس از آن یک خط استیجاری با دانشگاه وین برقرار شد. این اتصال از سال ۱۹۹۳ به شکل رسمی در آمد.
 
اینترنت به صورت عمومی از حدود سال‌ ۱۳۷۲ برای استفاده‌های دانشگاهی وارد ایران شد. مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات ایران اولین مرکزی بود که به سمت استفاده از اینترنت گام برداشت و از طریق دانشگاه وین به اینترنت متصل شد.

۰ نظر ۲۷ ارديبهشت ۹۴ ، ۱۳:۳۴
حسن حیدری