حضرت امام خامنه ای: نگذارید احساس غیرت انقلابی و تکلیف در مقابل انقلاب، در دلهای شما ضعیف بشود و فرو بنشیند. مثل کسی که از خانواده و حرم و ناموس خوددفاع میکند،ازانقلاب وارزشها و دستاوردهای آن،همین طور دفاع کنید باز نشر / اهمیت فضای مجازی :: فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

خواستۀ ما: اینترنت باید ملّی، امن، پرسرعت، ارزان و پاک باشد

فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

خواستۀ ما: اینترنت باید ملّی، امن، پرسرعت، ارزان و پاک باشد

دیدگاه و باور ما: فضای مجازی در خدمت صدورانقلاب، اقتصاد مقاومتی، صادرات غیر نفتی، نهضت تولید علم، جنبش نرم افزاری، ایجاد اشتغال پایدار، مبارزه با امپریالیسم واستکبار ستیزی یا مهدی ادرکنی
فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

حضرت امام خامنه ای (حفظه الله تعالی): ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
«ان‌شاءالله تا ۲۵ سال دیگر، به توفیق الهی و به فضل الهی چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.»

بایگانی
پیوندها
مرگ بر آمریکا-مرگ بر اسرائیل

باز نشر / اهمیت فضای مجازی

متن سخنرانی آقای روح الله مؤمن نسب کارشناس فضای مجازی به تاریخ 17 دی ماه 1393 در مراسم افتتاحیه اکران پنجمین جشنواره فیلم عمار در مسجد حضرت امام علی (علیه السلام) پونک، با موضوع "خانواده و شبکه های اجتماعی مجازی" 


لینک دانلود

اهمیت فضای مجازی

فضای مجازی فضایی است که با همه ساحت های زندگی بشر درگیر هست و به همین دلیل حضرت آقا شورای عالی فضای مجازی را تأسیس کردند.

این شورا وظیفه ساماندهی، نظارت و سیاست گزاری در فضای مجازی را به عهده دارد به شکلی که انقلاب اسلامی در فضای مجازی را ایجاد کند.

ما مباحثی مثل شبکه ملی اطلاعات و اینترنت ملی را داریم

یک مؤسسه آمریکایی می گوید 68 در صد از طلاق ها به خاطر ارتباط یکی از طرفین با جنس مخالف از طریق شبکه های مجازی بوده است.

56 در صد از طلاق ها به دلیل مشاهده فیلم های غیر اخلاقی در اینترنت بوده که باعث سرد شدن روابط و تنوع طلبی شده است.

90 درصد دانش آموزان مورد بررسی 8 تا 16 سال در اینترنت فیلم های غیراخلاقی دیده اند.

ما درباره شبکه هایی صحبت می کنیم که مثل یک باتلاق در غرب هم صدای همه را درآورده و فرهنگ آنها را به انحراف می کشاند که حتی اوباما می گوید من اجازه نمی دهم فرزندانم وارد شبکه های اجتماعی بشوند.

در ایران شورای عالی فضای مجازی از رؤسای قوا و مدیران ارشد و فرمانده سپاه، فرمانده نیروی انتظامی و ... را آقا مأمور می کنند که درباره فضای مجازی تصمیم بگیرند.

ولی متأسفانه جلسات آن منظم برگزار نمی شود هر 5 ماه یک بار برگزار می شود. حضرت آقا 40 دستور درباره فضای مجازی دادند که حتی یک مورد آن هم انجام نشده است.

اگر عمارها بیدار باشند ...

در سال 88 چه بسا اگر عمارها بیدار بودند فتنه ای به وجود نمی آمد و الان هم فتنه در جریان است چون ما زیرساخت های فتنه را نشناختیم عوامل و بسترهای پیشرفت و تکثیر فتنه را نشناختیم. آشوب گرهایی که کف خیابان بودند همه با این فتنه گرها در ارتباط بودند.

بازی های رایانه ای ، بچه های ما را در خانه های خود ما پرورش دادند که جلوی پلیس بایستند، جلوی نظام بایستند. به بچه های ما آتش زدن ماشین، قتل و جنایت را آموزش داند و هنوز ما متأسفانه توجه به این ها نداریم و همچنان ادامه دارد.

وزارت ارتباطات جمهوری اسلامی ایران در سال گذشته چهار هزار میلیاد تومان از محل فروش اینترنت درآمد داشته که از این مبلغ بر اساس گزارش یک مؤسسه آمریکایی هزار و چهارصد میلیاد تومان آن از راه فروش فیلم های پرونوگرافی بوده. یعنی در کشور امام زمان(عج) مردم بنشینند فیلم غیراخلاقی ببینند که پول گیر وزارت ارتباطات جمهوری اسلامی بیاید؟

الان در وزارت ارتباطات وزیر که هیچ کاره است و در اصل این وزارتخانه دست فردی است به نام نصرالله جهانگرد که در تمام فتنه های پس از انقلاب وسط میدان بوده؛ عضو هیأت مؤسس جبهه مشارکت، عضو هیأت مؤسس جبهه منحله مجاهدین، عضو هیأت مؤسس بنیاد باران، عضو هیأت مؤسس دفتر تحکیم وحدت ... ایشون به عنوان اصلی ترین مهره شورای عالی فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات است که  11 سمت دارد و لذا همه ارتباطات ما دست یک فتنه گر است؛ 2500 میلیاد تومان به این فرد بودجه دادند که کار فرهنگی بکند!

باید چه اتفاقی بیافتد که ما بیدار شویم؟

در کشور آمریکا اگر خانواده ای بچه زیر سیزده سال آن ها عضو شبکه های اجتماعی شود بچه را از خانواده می گیرند می گویند صلاحیت بزرگ کردنش را نداری.

باید چه اتفاقی بیافتد که ما بیدار شویم؟ شبکه های اجتماعی و گوشی های پیشرفته، اسمارت فونها یا گوشی های اندرویدی زمانی در سال 89 وارد کشور شد که اوباما در آن سال کنفرانس مطبوعاتی گذاشت و گفت ایران را تحریم فلج کننده کردیم، تحریمی که در تاریخ بشریت سابقه نداشت. در همان سال گوشی های اسمارت فون یا به قول معروف گوشی های پیشرفته را وارد کشور می کنند.

بیمار روی تخت بیمارستان ما سرنگ پلاستیکی اش تحریم می شود ولی اینترنت نه تنها تحریم نمی شود که تقویت می شود.

گوشی هایی که وارد کشور می شوند سخت افزاری هستند که با خودشان پیوست فرهنگی دارند. صدها هزار نرم افزار و بازی و شبکه اجتماعی وارد کشور کردند، این در حالی است که پیوست فرهنگی تکلیف ماده یک  سیاست های کلی برنامه پنجم توسعه است که حضرت آقا آن را ابلاغ کردند، قانون است و همه باید آن را اجرا کنند. ماده یک آن می گوید هر محصول مهمی که وارد کشور می شود باید پیوست فرهنگی داشته باشد. شما می دانید یک گوسفند بخواهد وارد کشور بشود آن را می برند قرنطینه می کنند تا آلودگی با خودش نیاورد در حالی که انواع و اقسام گوشی های موبایل را کیلویی و فله ای وارد کشور ما می کنند و هیچ تدبیر فرهنگی برایش نمی کنند.

یک بازی ایرانی وجود ندارد که به یکی از کنسول های بازی (چه آتاری های قدیمی و چه ایکس باکس های الان) بخورد. یعنی ما سخت افزاری وارد کشور می کنیم که تنها و تنها کاربردش تهاجم فرهنگی است.

نسل سوم مخابرات( 3g ) را وارد کشور می کنند که معنی اش این دو کلمه است: «مردم بتوانند از طریق موبایلشان فیلم HD نگاه کنند و بتوانند ماهواره تماشا کنند». نسل سوم مخابرات وارد کشور می شود در حالی که تعدادی از مراجع تقلید تا قبل از راه اندازی زیرساخت هایش در ایران حکم حرمت ورود آن را به کشور داده اند و کسی هم اعتراضی نمی کند.

این مهر سکوتی که بر لب های ما زده شده خیلی شباهت دارد به اتفاقات قبل از فتنه سال 88 و اگر ما حواسمان جمع نباشد همین گوشی های تلفن همراه که تا داخل رختخواب با ما می آیند و لحظه ای از ما دور نمی شوند اطلاعاتشان از ما تا اطلاعاتی که خودمان از خودمان داریم بیشتر است، چون لحظه به لحظه با ما هستند. همین گوشی ها می توانند عامل فتنه باشند. ممکن است بچه هایمان را زیر پتو در حال تماشای ماهواره ببینیم.

این نسل سوم و نسل چهارم اینترنت که وارد کشور شده است هیچ پیوست فرهنگی ندارد.

فضای مجازی به اندازه اصل انقلاب اهمیت دارد

اوباما ده دستور می دهد که هر ده دستور در ایران اجرا شد از جمله اینکه ایران باید اینترنت را پرسرعت کند، پهنای باند را افزایش دهد، شبکه های اجتماعی را آزاد بگذارد ... اما حضرت آقا 40 دستور دادند به شورای عالی فضای مجازی که یک مورد آن اجرا نشد. به خاطر اینکه باز هم عمارها سکوت کرده اند و گویا منتظرند که قضیه به کف خیابان برسد و ماجراهای امنیتی برا ی ما پیش آید و هزینه های سنگینی را بپردازند تا بیدار شوند.

حضرت آقا می فرمایند فضای مجازی به اندازه اصل انقلاب اهمیت دارد و در فضای مجازی باید انقلاب صورت گیرد و در جای دیگری می فرماید فضای مجازی امروز مثل سونامی دارد فکر و فرهنگ جوانان ما را با خودش می برد.

فاجعه شبکه های اجتماعی برای خانواده

شبکه اجتماعی وارد خانه می شود و یک خانواده ایرانی را که به هم پیوند عمیق عاطفی دارند تبدیل می کند به انسان های تنها و گوشه گیر در خانه.

جلسات خانگی را نگاه کنید! خانواده دور هم جمع می شوند همدیگر را ببینند هر کس یک گوشه نشسته و به موبایل خودش مشغول است.

اولین نقطه ای که شکاف در خانواده را ایجاد می کند تردید است. خانم از آقا موبایلش را قایم می کند، آقا از خانمش، بچه ها از پدر و مادر، این تردید را وارد زندگی می کند.

شبکه های اجتماعی افراد را از نزدیکان دور و به غریبه ها نزدیک می کند. این فاجعه است. هیج جای دنیا نمی گذارند این اتفاقات بیافتد. در دنیا اینترنت کودکان داریم. اینترنت متناسب با سن کودکان. ولی در ایران اینترنت برای بچه 5 ساله تا فرد 50 ساله یک جور است.

حاکمیت کاپیتولاسیون بر فضای مجازی کشور

در رژیم صهیونیستی 97 در صد پایگاه های اینترنتنی را فیلتر کرده اند. با دو قانون؛ یکی اینکه هر کسی دسترسی به اطلاعات مردم من داشته باشد، باید حتماً زیر نظر خودم باشد و اطلاعات مردم را حق ندارد از کشور خارج کند.

دوم اینکه هرکس از مردم من درآمد دارد باید مالیاتش را بپردازد. آن وقت در کشور جمهوری اسلامی ایران متأسفانه کاپیتولاسیون حاکم است و همانطور که قیام امام (ره) با اعتراض به کاپیتولاسیون شروع شد، حضرت آقا هم فرمودند باید انقلاب اسلامی در فضای مجازی اتفاق بیافتد. امام (ره) آن روز از خواص جامعه خواستند به قضیه کاپیتولاسیون عکس العمل نشان دهند یعنی همان کاری که الان حضرت آقا با راه انداختن با شورای عالی فضای مجازی کردند.

نخبگان آن زمان هم انقلاب را شروع نکردند. لذا حضرت امام در سال 1342 منبر رفتند و مسأله پیچیده کاپیتولاسیون را با ذکر مثالی ساده برای مردم روشن کردند و مردم فهمیدند چه بلایی دارد سرشان می آید و آمدند کف میدان و جلوی انحرافات را گرفتند.

آن انحراف چه بود؟ الان در جمهوری اسلامی ایران اگر کسی بخواهد نرم افزاری مثل وایبر، واتساپ، اینستاگرام و امثال این ها را راه بیاندازد، باید بر اساس مصوبه اخیر وزارت ارتباطات 30درصد حق السّهم به دولت بدهد، 10 درصد به اپراتوری ها بدهد، 9 درصد مالیات و عوارض بدهد از 5 جا مجوز بگیرد و نسبت به محتوای خودش به دولت و نظام هم پاسخگو باشد؛ ولی نرم افزار اسراییلی در جمهوری اسلامی ایران تمام قوانین جمهوری اسلامی ایران را زیر پا می گذارد. ایران را به رسمیت نمی شناسد، به دستگاه های قضایی ما توجه نمی کند، حریم خصوصی ما را رعایت نمی کند، حیا و حرمت را از بین برده، خانواده ها را دارد متلاشی می کند و هیچ کس نه تنها با آن برخورد نمی کند بلکه حمایت هم می کنند. این فتنه خیلی عمیق تر است. در این فتنه کسانی را در سپاه دشمن میبینیم که به مراتب از من مؤمن نسب حزب اللهی تر محسوب می شوند.

شبکه های اجتماعی بیگانه، ابزاری برای تضعیف ایمان و اراده انقلابی

الان افرادی که در شبکه های اجتماعی می بینیم فعال هستند که خودشان بالاترین ادعای ایمان و تقوا را دارند. به آن ها می گوییم شما به محض عضویت در وایبر، واتسآپ و اینستاگرام 145 دلار به رژیم صهیونیستی کمک کردی. یعنی پول خرید 50 گلوله مرغوب آمریکایی را به رژیم صهیونیستی دادیم که با پول گلوله های آمریکایی که از من ایرانی خریده سینه بچه فلسطینی را سوراخ کند و خودشان این را اقرار می کنند.

بدبختی ما این است که در اتحادیه اروپا تصویب می کنند اینترنت آمریکایی باید قطع شود بعد در جمهوری اسلامی ایران جلوی شبکه ملی اطلاعات می ایستند. اینترنت ملی مگر چیست که اینقدر این آقایان نسبت به آن حساسیت دارند؟

بر اساس ماده 46 قانون برنامه پنجم توسعه وزارت ارتباطات فرصت داشت صرف یک سال اول قانون، اینترنت را سالم، سریع، امن و ارزان کند.

الان اینترنت سالم است؟ مؤسسه آمریکایی خانواده امن می گوید 35 درصد دانلودها و 89 درصد از محتوای چت نرم افزار های تلفن همراه غیراخلاقی است. متأسفانه این آفات، نیروهای انقلابی ما را دارد از پا در می آورد.

ما جنگ سخت را در جمهوری اسلامی زمانی که رییس جمهورمان خائن بود و فرار کرد، رییس جمهور و نخست وزیر بعدی مان ترور شده بودند، رییس قوه قضاییه مان ترور شده بود، اکثریت مجلس ترور شده بودند، پاوه و جنوب و غرب و شرق و کردستان و سیستان و بلوچستان و غائله خلق عرب و ... را در کشور داشتیم، در همین شهر تهران مجاهدین خلق، انسان ها را با گلوله می زدند، کشور ارتش نداشت، سپاهش شکل نگرفته بود، از بیرون مرزها هم نه تنها صدام، بلکه همه دنیا داشتند با ما می جنگیدند، چگونه ما سراپا ایستادیم؟ هیچ استراتژیستی در دنیا نمی گفت ایران می تواند یک هفته مقاومت کند، ولی ما چگونه مقاومت کردیم؟ در برابر اسلحه پیشرفته آن ها چه داشتیم؟ دو اسلحه ایمان و اراده را داشتیم.

الان طمع کردند به ایمان و اراده جوانان ما. الان دارند با همین شبکه ها و ابزارهای رسانه ای، ایمان جوانان ما را تضعیف می کنند؛ اراده را از آن ها گرفتند. وقتی می گوییم تو همان جوانی هستی که موشک ساختی و تا اعماق استراتژیک دشمن را زدی، تو همانی هستی که کشتی های آمریکایی را نشانه رفتی، تو همانی هستی که آپولو هوا کردی(یعنی سخت ترین و پیچیده ترین کار که در گذشته می گفتند «مگر آپولو هوا کردی؟»)، تو اورانیوم غنی کردی! تو دنیا را به زانو درآوردی، مجبورشان کردی بیایند پشت میز مذاکره و تمام قدرت های جهان با تو مذاکره کنند که کوتاه بیایی. آن وقت تو نمیتوانی یک شبکه اجتماعی برای ایران درست کنی؟!!!

ببینید اراده و ایمان را دارند از ما می گیرند. ما متأسفانه حواسمان نیست.

تهاجم فرهنگی از درون خانه های ما

در خانه هایمان دارند بچه هایمان را آموزش می دهند که چطور مساجد مسلمانان را منفجر کنید. چطور قرآن را آتش بزنید. چطور شهرتان را به هم بزنید. چطور جلوی پدر و مادرتان بایستید. و ما با پول خودمان بازی هایی را وارد خانه هایمان می کنیم که بچه هایمان در همین بازی ها تربیت می شوند. بچه های ما معتاد بازی هایی هستند که اصولش ترور و دزدی و آتش زدن و قتل و جنایت و زنا و مشروب خوری و امثالهم است. یعنی ما در فضای حقیقی به بچه هایمان می گوییم دزدی و مشروب خوری بد و حرام است سپس یک بازی می خریم در خانه خودمان که آنجا دزدی واجب است و اگر یک نفر دزدی نکند game over می شود و می گوییم برو وقتی دزد خوبی شدی بیا.

امکان ندارد آمریکایی ها و صهیونیست ها دلسوز ما باشند و ابزاری دست ما بدهند که باعث رشد و تعالی ما شوند؛ در سال 1994 در آمریکا قانونی تصویب شده که هر ابزاری از آمریکا به کشوری صادر می شود باید از نظر فرهنگی و امنیتی برای آمریکا توجیه داشته باشد و اگر نداشته باشد اجازه صادر شدنش را نمی دهند.

عدّه ای می گویند با آخرین فنّاوری های جهان نمی توان مقابله کرد!

همین الان رییس جمهور ما (حسن روحانی) می گوید آخرین فناوری های جهان مثل وایبر و واتساپ و .... را نمی شود جلویش را گرفت. در حالی که این ها فناوری نیستند، این ها محصول فنّاوری اطلاعات هستند.

این ها مسائلی است که عمّارها باید تبیین کنند؛ می گویند با ویدئو هم برخورد کردیم موفق نبودیم در حالی که ویدئو زمانی با آن برخورد شد که ما حتی یک نسخه فیلم مناسب نداشتیم، فیلم ها یا هالیوودی بودند یا بالیوودی بودند یا خوب آن ها فیلم فارسی های زمان شاه؛ همین الان هم اگر کسی با ویدئو از آن فیلم ها استفاده کند غیرقانونی است.

می گویند جلوی بلندگو را گرفتند، بلندگو را زمانی جلویش را گرفتند که اولین بلندگویی که وارد ایران شد در لاله زار یک خواننده مرد با آن خواند و رقصید و آن بلندگو اگر همین الان همان استفاده از آن بشود همان قدر جرم و حرمت دارد.

یا می گویند برخورد با ماهواره موفق نبوده در حالی که اینکه ما تابلویی بزنیم بگوییم این کار، کار نامناسبی است خودش مهم است. ممکن است سر کوچه ای تابلوی ورود ممنوعی زده باشند و عده ای هم تخلف کنند. منتهی می گوییم ما تذکرمان را دادیم. دولت می گوید من گفتم این نامناسب است ولی تو تخلف کردی و مسؤولیتش هم با خودت است. ولی هیچ وقت در این کشور اراده ای برای برخورد نبوده است.

دیش های ماهواره در همین کشور ساخته می شود. نصاب ها از کره ماه نمی آیند، همین جا هستند و کارت ویزیت دارند. مسؤولین ما نمی دانند؟ رسیور از کجا وارد کشور می شود؟ نمی توانند کنترل کنند؟ کجا فروش می روند؟ الان تلویزیون فروشی کسی برود برای خرید تلویزیون می گویند تلویزیون با رسیور می خواهید یا بدون رسیور؟ اماکن نیروی انتظامی نمی داند؟

ما باید سطح مطالبه خود را بالا ببریم. جمع کردن ماهواره از پشت بام نازل ترین کار ممکن است. مثل این می ماند که اجازه دهیم مواد مخدر تولید و توزیع شود و ما برویم مصرف کننده و معتاد به مواد مخدر را دستگیر کنیم.

آقای اژهای، معاون اول قوه قضاییه به وزیر ارتباطات نامه نوشت و یک ماه فرصت داد شبکه های اجتماعی (و در واقع ضداجتماعی) را در کشور فیلتر کند، دسترسی این شبکه ها را به حریم خصوصی مردم قطع کند، اما الان از پایان آن یک ماه مهلت نزدیک سه ماه گذشته است و کسی مطالبه نکرد.

من متأسفم که از مسؤولی در کشور می پرسم شما چرا اقدام نمی کنید؟ می گوید مردم راجع به غذایشان، آسفالت کوچه شان، شغل فرزندشان و ... برای ما نامه می نویسند امّا یک نفر تا حالا نامه ننوشته است که درد دین داشته باشد.

در کشور امام زمان(عج) یک نفر نامه ننوشته بگوید با فرهنگ اینچنین رفتار نکنید.

مدل کار شبکه های اجتماعی: تسخیر افکار و تغییر رفتار

کارکرد شبکه های اجتماعی عبارت است از تسخیر افکار و تغییر رفتار؛ این دو مرحله ای است که در شبکه های اجتماعی اتفاق می افتد. مرحله اول فکر را به دست می گیرد، کسی فکر نمی کند، هر پیام رسیده را فوراً ارسال می کند. هر چیزی دید باور می کند؛ و در مرحله دوم رفتار را عوض می کند. این مدل کار آن شبکه های اجتماعی است.

لذا می بینیم بچه های ما تا صبح نشستند پای اینترنت و کامپیوتر و همین موبایل ها و از نماز و دین و پدر و خانواده و همه چیز جدا هستند. این ها درد است و این جامعه به این فریادها نیاز دارد. ما نباید حاشیه امنی به نام جهل برای کسانی به وجود بیاوریم که تنها اراده شان انحراف این مردم است.

دنیای بدون مرز دروغ محض است

دنیای بدون مرز که می گویند دروغ محض است. تا وقتی امام زمان(عج) نیامدند ما باید لااقل به اندازه یک جزیره داشته باشیم. دنیای بدون مرزی که پایتختش در آمریکاست و رئیسش یک ژنرال آمریکایی است، این دنیای بدون مرز دنیای کفر است؛ ما که نباید بر اساس نظم نوین آن ها حرکت کنیم. ما باید نظم خودمان را در فضای مجازی داشته باشیم. باید اینترنت خودمان را داشته باشیم.

تأسیس شورای عالی فضای مجازی برای شکستن ظرف نجس و ساختن یک ظرف پاک بود

دوستانی رفته بودند خدمت آیت الله بهجت و گفته بودند ما در فضای مجازی فعال هستیم و خواستار توصیه از جانب ایشان بودند.

آیت الله بهجت گفتند شما مراقب باشید که دارید در یک ظرف نجس غذا می خورید.

حضرت آقا شورای عالی فضای مجازی را تأسیس کردند تا این ظرف نجس یک ظرف پاک شود. یعنی آن ظرف را بشکنیم و ظرف جدید درست کنیم. ظرفی که پاک باشد. ظرفی که انسان را به سمت تعالی ببرد و این شدنی است.

انگلستان 70 درصد سایت ها را بست و تمام نیازهای مردمش را داخل کشور قرار داد و همین چند ماه پیش اعلام کرد ما نمی توانیم اجازه بدهیم که خانواده های ما قربانی شوند؛ ما اینترنت خانواده پسند را در کشور اجرا می کنیم.

کشورهای مختلف دیگر هم همین کار را کردند. کسانی که می گویند جلوی پیشرفت را می گیرید غلط کردند چنین حرفی را می زنند.

پیشرفت در وابستگی نیست

پیشرفت در وابستگی نیست. خود کشورهای غربی میگویند کشورهای پیشرفته کشورهایی هستند که تولید کنند و وابسته نباشند و کشورهای عقب افتاده کشورهایی هستند که مصرف کنند و وابسته باشند. لذا پیشرفت در وابستگی در واقع پسرفت است. اینگونه کلاه سر ما می گذارند. تمام کشورهای به قول خودشان پیشرفته دنیا را بررسی کنید، همه آن ها اول شبکه ملی اطلاعات و اینترنت ملی شان را راه انداختند، سپس اجازه دادند اینترنت جهان به کشورشان وصل شود.

مثلاً کره جنوبی نرم افزار لاین را راه انداخت. جمعیت کره جنوبی 50 میلیون نفر است و جمعیت استفاده کننده از این نرم افزار 400 میلیون نفر است. یعنی آن کشور توانسته بهتر از من ایرانی و انقلابی فرهنگ خودش را به چندین برابر جمعیت خودش صادر کند. کشور ژاپن، تانگو را و صهیونیست های آلمان، تلگرام را و آمریکایی ها، واتساپ و اینستاگرام را و اسراییل، وایبر را راه انداختند، هند، هایت را و چین، ویچت را و .... آن وقت ما چه بلایی سرمان آمده؟

کسانی که بیشتر مرگ بر اسراییل گفتند، بیشتر از محصولات اسراییل استفاده کردند!

آقای نفتالی بنت وزیر اقتصاد رژیم صهیونیستی در گفتگو با ژورنالم پست (روزنامه رسمی اسراییل) گفت: وایبر به یکی از 5 برند برتر تجاری تولید اسراییل تبدیل شده است و توانسته علاوه بر ایجاد یک شبکه اقتصادی قوی برای تل آویو، یک بانک اطلاعاتی قدرتمند جهانی نیز برای ما فراهم کند. وایبر توانسته پاسخ مناسبی به جنبش تحریم کالاهای اسراییلی در ایران باشد. کسانی که بیشتر مرگ بر اسراییل گفتند بیشتر از محصولات ما استفاده کردند. خیلی عجیب و تأسف آور است. 11 درصد استفاده کنندگان از وایبر اسراییلی ایرانی هستند و چقدر از این ها بچه بسیجی های ما هستند.

شبکه های اجتماعی ایده حضرت امام (ره) بود/ هدف که قرار نیست وسیله را توجیه کند

اصلاً شبکه های اجتماعی ایده حضرت امام (ره) بود. ما فکر نکنیم شبکه اجتماعی ایده آمریکایی هاست. از بی بی سی رفتند خدمت امام (ره) در پاریس گفتند پیام هایتان را بدهید ما پخش کنیم. این چه کاری است که با فرستادن اعلامیه و نوار، انقلابی ها را به کشتن دهید؟! به ما بدهید صدا را پخش می کنیم، مردم هم استفاده می کنند.

امام(ره) این ها را بیرون کردند گفتند نخیر! ما به شما اعتماد نداریم. هدف که قرار نیست وسیله را توجیه کند. سپس امام (ره) آمدند از اجتماعات کوچکی مثل مساجد و مدارس و دانشگاه ها شبکه اجتماعی بزرگی ایجاد کردند طوری که یک اعلامیه را ایشان در پاریس مرقوم می کردند و با این شبکه اجتماعی که تولید کردند در عرض کمتر از 3-2 روز در روستاهای زاهدان اعلامیه دیده می شد.

حضرت امام(ره) با شعار هر ایرانی عضوی از اطلاعات ، توانستند بساط مجاهدین خلق را با آن دستگاه پیچیده شان از کشور جمع کنند و بیرون کنند. در حالی که الان هر ایرانی عضوی از سازمان سیا و سازمان موساد، شعار آن هاست و دارند این شعار را عملیاتی می کنند؛ با همین شبکه اجتماعی بسیج، امام (ره) جنگ را اداره کردند.

اجازه ندهیم دشمن از غفت مسؤولین ما سوء استفاده کند

ما إن شاءالله اگر فضای مجازی را به درستی اداره کنیم به سرعت می توانیم انقلابمان را به جهان صادر کنیم و از انقلاب خودمان مراقبت کنیم و اجازه ندهیم دشمن از غفت مسؤولین ما سوء استفاده کند و در این عرصه هم مثل 9 دی و فتنه 88 امیدتان به خدا و توان خودتان باشد تا بتوانید پیروز شوید.

۹۵/۰۵/۲۲
حسن حیدری

نظر شریف شما (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

'ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی