حضرت امام خامنه ای: نگذارید احساس غیرت انقلابی و تکلیف در مقابل انقلاب، در دلهای شما ضعیف بشود و فرو بنشیند. مثل کسی که از خانواده و حرم و ناموس خوددفاع میکند،ازانقلاب وارزشها و دستاوردهای آن،همین طور دفاع کنید یک هفته پس از تصویب S.722 انفعال وزارت خارجه همچنان ادامه دارد/ مرگ بر مسئولین مرعوب و بی عرضه :: فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

خواستۀ ما: اینترنت باید ملّی، امن، پرسرعت، ارزان و پاک باشد

فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

خواستۀ ما: اینترنت باید ملّی، امن، پرسرعت، ارزان و پاک باشد

دیدگاه و باور ما: فضای مجازی در خدمت صدورانقلاب، اقتصاد مقاومتی، صادرات غیر نفتی، نهضت تولید علم، جنبش نرم افزاری، ایجاد اشتغال پایدار، مبارزه با امپریالیسم واستکبار ستیزی یا مهدی ادرکنی
فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

حضرت امام خامنه ای (حفظه الله تعالی): ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
«ان‌شاءالله تا ۲۵ سال دیگر، به توفیق الهی و به فضل الهی چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.»

بایگانی
پیوندها

این تحریم به حدی ناقض برجام است که حتی ریچارد نفیو عضو تیم مذاکره کننده آمریکا در مذاکرات هسته‌ای نیز با اذعان به این‌که تصویب تحریم‌ی جدید نقض ماده 29 برجام است می‌گوید: «این اقدام می‌تواند شرکت‌های خارجی را از انجام تجارت با ایران بازدارد»!. با این وجود  و با گذشت نزدیک به یک هفته از تصویب تحریم‌‌ جدید ناقض برجام، چرا وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به شکل رسمی هیچ واکنشی نسبت به آن نداشته است؟

یک هفته پس از تصویب S.722 انفعال وزارت خارجه همچنان ادامه دارد/

آقایان باور کنید که" علاج واقعه قبل از وقوع" یک قاعده عقلانی است!/مذاکره کننده آمریکایی تصویب تحریم‌های جامع را نقض برجام می‌داند دولت می‌گوید « در حال بررسی هستیم»!/ وزارت امور خارجه با صدور بیانیه‌ای رسمی نقض شدن برجام را به 5+1 اعلام نماید

این تحریم به حدی ناقض برجام است که حتی ریچارد نفیو عضو تیم مذاکره کننده آمریکا در مذاکرات هسته‌ای نیز با اذعان به این‌که تصویب تحریم‌ی جدید نقض ماده 29 برجام است می‌گوید: «این اقدام می‌تواند شرکت‌های خارجی را از انجام تجارت با ایران بازدارد»!. با این وجود و با گذشت نزدیک به یک هفته از تصویب تحریم‌‌ جدید ناقض برجام، چرا وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به شکل رسمی هیچ واکنشی نسبت به آن نداشته است؟
گروه سیاست‌خارجی-رجانیوز: مصوبه سنای آمریکا در پنجشنبه هفته گذشته (25 خرداد 96) که با رای قاطع 98 درصدی تحریم‌های جدیدی علیه ایران به تصویب رسید نقض صریح قطعنامه 2231 شورای امنیت و نقض صریح برجام بود. امریکا با این مصوبه صراحتا قطعنامه 2231 را در بندهای مقدمه، 26 و 28 و 29 پیوست A و بندهای 3 و 5 پیوست B قطعنامه نقض کرده است.
 
همچنین بندهای 26 و 28 و 29 و 4.8.1 پیوست برجام و مقدمه برجام را نیز صریحا نقض کرده است، یعنی در عمل توافق هسته‌ای را به شکل کاملاً آشکاری بی‌فایده کرده و شدیدترین نظام تحریمی پس از انقلاب اسلامی را بر کشور اعمال می‌کند.
 
به گزارش رجانیوز این تحریم به حدی ناقض برجام است که حتی ریچارد نفیو عضو تیم مذاکره کننده آمریکا در مذاکرات هسته‌ای نیز با اذعان به این‌که تصویب تحریم‌ی جدید نقض ماده 29 برجام است می‌گوید: «این اقدام می‌تواند شرکت‌های خارجی را از انجام تجارت با ایران بازدارد»!. با این وجود  و با گذشت نزدیک به یک هفته از تصویب تحریم‌‌ جدید ناقض برجام، چرا وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به شکل رسمی هیچ واکنشی نسبت به آن نداشته است؟
 
اگر اخبار را به دقت بررسی کنیم متوجه خواهیم شد که اکثر مقامات دولتی به این موضع بسنده کرده‌اند که تحریم‌های جدید آمریکا « در حال بررسی» است چنان‌که نوبخت سخنگوی دولت در این باره می‌گوید: هیأت نظارت بر اجرای برجام در حال بررسی نقض برجام از سوی طرف مقابل است.
 
 بعیدی‌نژاد رئیس تیم کارشناسی هسته‌ای دولت یازدهم و سفیر فعلی ایران در لندن نیز پیشتر با انتشار متنی در این باره نوشته  بود:
 
بدیهی است که با توجه به حساسیت و پیچیدگی موضوع، اثبات انطباق یا عدم انطباق مفاد این لایحه با برجام نیاز به بررسیهای دقیق کارشناسی دارد که حتما تحت اشراف و هدایت مقامات و نهادهای عالی صورت گرفته یا صورت خواهد گرفت. 
 
بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه نیز در نشست خبری 22 خرداد خود با خبرنگاران در این‌باره می‌گوید:
 
باید منتظر بود و در موقع لازم براساس طراحی های از قبل انجام شده به این موضوع واکنش نشان خواهیم داد و از طریق مکانیسمهای پیش بینی شده در برجام مسائل را پیگیری خواهیم کرد.
 
 عدم موضع گیری رسمی از جانب مقامات دولتی و بسنده کردن به مصاحبه و گفت‌وگو آن‌هم با محوریت این ایده که « در حال بررسی » تحریم‌های جدید هستیم از آنجایی محل ایراد و اشکال است که طبق یک قاعده عقلانی علاج واقعه پیش از وقوع آن باید کرد. در واقع دولت مردان نباید منتظر آن باشند که تحریم‌های جدید در مجلس نمایندگان رای بیاورد و بعد نیز پس از امضای ترامپ به قانون رسمی تبدیل شده و نهایتاً برجام نقض شود و تازه اگر صلاح دانستند اعلام موضع نمایند!
 
این سکوت و عدم اعلام رسمی به طرف 5+1 مبنی بر نقض شدن برجام در نهایت نیز این پیام را به طرف آمریکایی می‌رساند که مقامات دولتی ایران با تصویب تحریم‌های جدید مشکل آن‌چنان زیادی ندارند و به همین سبب دست آنان برای پیش‌برد این قانون تحریمی بیشتر باز می‌شود.
 
به همین سبب لازم است که وزارت خارجه در بیانیه رسمی - نه مصاحبه و گفت و گو- موضع رسمی کشور را در برابر تحریم جدید اتخاذ نماید و برخی اقدامات عملی ایران در صورت نقض برجام را به طرف مقابل اعلام نماید.
۹۶/۰۴/۰۱
حسن حیدری

نظر شریف شما (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

'ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی