حضرت امام خامنه ای: نگذارید احساس غیرت انقلابی و تکلیف در مقابل انقلاب، در دلهای شما ضعیف بشود و فرو بنشیند. مثل کسی که از خانواده و حرم و ناموس خوددفاع میکند،ازانقلاب وارزشها و دستاوردهای آن،همین طور دفاع کنید درگیری لفظی حسن روحانی با رحیم پور ازغدی :: فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

خواستۀ ما: اینترنت باید ملّی، امن، پرسرعت، ارزان و پاک باشد

فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

خواستۀ ما: اینترنت باید ملّی، امن، پرسرعت، ارزان و پاک باشد

دیدگاه و باور ما: فضای مجازی در خدمت صدورانقلاب، اقتصاد مقاومتی، صادرات غیر نفتی، نهضت تولید علم، جنبش نرم افزاری، ایجاد اشتغال پایدار، مبارزه با امپریالیسم واستکبار ستیزی یا مهدی ادرکنی
فضای مجازی ؛ نیازامروز ، ضرورت فردا

حضرت امام خامنه ای (حفظه الله تعالی): ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
«ان‌شاءالله تا ۲۵ سال دیگر، به توفیق الهی و به فضل الهی چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.»

بایگانی
پیوندها
مرگ بر آمریکا-مرگ بر اسرائیل

درگیری لفظی حسن روحانی با رحیم پور ازغدی

کد خبر 1012040
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۸

ازغدی نمایه

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه در ۴۰ سال گذشته چوب اعتماد بی‌جا به دشمنان را خورده‌ایم، گفت: طی ۶ سال گذشته بیشترین قراردادها را با دشمن بعد از انقلاب اسلامی امضاء کرده‌ایم.

به گزارش مشرق، حسن رحیم‌پور ازغدی شامگاه گذشته در مراسم رسالت دانشگاهیان در گام دوم انقلاب که در دانشکده فنی شهید منتظری برگزار شد، گفت: اصل ساختارسازی در جمهوری اسلامی در ۴۰ سال گذشته برعهده دانشگاهیان بوده است و تمام کسانی که در حوزه‌های مختلف مسؤولیت اجرایی دارند، فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها هستند.

بیشتر بخوانید:

ازغدی: ولایت فقیه یعنی نظارت استصوابی نه نظارت تشریفاتی

ازغدی: آمریکا و انگلیس در صد سال اخیر هیچ توافق برد بردی نداشته‌اند

رحیم‌پور ازغدی: خط فکری مذاکره با امریکا همان خط جاسوسان امریکایی است

وضعیت موبایل رحیم پور ازغدی +عکس

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه دغدغه تمدن‌سازی امری مهم است، بیان کرد: اسلام منشأ بزرگترین تمدن انقلابی در جهان است و بعد از ۲۰۰ سال خفت در دوران قاجار بعد از انقلاب اسلامی دایره نظام‌سازی با طلایه‌داری ایران مطرح شد.

وی خاطرنشان کرد: دشمنان می‌گویند ایران با جمعیت و وسعت کم جزو ۴ کشور قدرتمند و ایدولوژیک از لحاظ نفوذ در ملت‌ها است و امروزه از لحاظ علمی جزو کشورهای مطرح دنیا هستیم.

رحیم‌پور ازغدی با بیان اینکه در چهل ساله دوم انقلاب باید آسیب‌شناسی کنیم تا بدانیم کجا اشتباه کرده‌ایم، عنوان کرد: ۳۰ سال دیگر جزو ملت‌های پیر جهان هستیم، اگر در این ۲۰ سال کار اساسی کردیم که نیاز به روحیه جوان دارد، می‌توانیم مشکلات را حل کرده و از آن‌ها عبور کنیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه اگر با این روال جلو برویم در ۳۰ سال آینده مهدکودک‌ها تبدیل به خانه سالمندان می‌شوند، اظهار کرد: منفی شدن نرخ زادوولد خطر بزرگی است که جامعه ما را تهدید می‌کند اما در مقابل مدیران جوانی که در همه میدان‌ها و عرصه‌ها داریم در طول تاریخ ایران بی‌سابقه است.

وی یادآور شد: در زمان ساسانیان علم مخصوص سه طبقه اصلی حاکم در کشور بود، زمانی که اسلام آمد تحصیل علم را حق و وظیفه تمام زنان و مردان مسلمانان دانست و با فرهنگ غلط حرمسرای و تبعیض در علم‌آموزی مقابله کرد.

رحیم‌پور ازغدی تصریح کرد: ایران بعد از چندین سال قله پیشرفت علم در جهان شده است و بیش از ۷۰ درصد نخبه‌ها در حوزه‌های مختلف در جهان اسلام ایرانی هستند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه روحیه جهادی محصول امام راحل است، اظهار کرد:  باید به‌سمت نظام کامل پیشرفته ایرانی اسلامی که یادگار امام است حرکت کنیم، مسئله اصلی ما نیروی انسانی مستعد کارآمد است که باید ظرفیت دینی داشته باشند.

وی نیروی انسانی را از منابع عظیم نفت به لحاظ مادی گران‌تر دانست و ادامه داد:
خیلی از ظرفیت‌ها غفلت کرده‌ایم، بعد از انقلاب هدف این بود که از تمامی ظرفیت‌ها استفاده شود که بخشی به فعلیت رسید و امروزه ایران به یک کشور درجه یک تبدیل شده که مسیر تاریخ را تغییر داده است.

رحیم‌پور ازغدی افزود: کل مسؤولان نظام را مردم سر کار می‌آورند، به‌عنوان مثال قوه مجریه و قوه مقننه با رأی مستقیم مردم سرکار می‌آیند که برخی از آن‌ها خدمت کرده‌اند و برخی صدماتشان منجر به خیانت شده است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: ظرفیت اصلی برای امیدبخشی نیروهای انسانی هستند، جمعیت دانشجویان بعد انقلاب حدود ۴ تا ۵ میلیون است و ۱۵ تا ۱۶ میلیون  افراد جامعه فارغ التحصیل هستند.

وی با بیان اینکه در تولید علم رشد کمی و کیفی خوبی داریم، بیان کرد: از لحاظ مقالات علمی به رتبه ۱۶ جهان رسیده‌ایم و امروزه تولیدکننده علم در جهان هستیم.

رحیم‌پور ازغدی خاطرنشان کرد: جمعیت جوان زیر ۴۰ سال یک فرصت است، اما اگر به‌خوبی مدیریت نشود یک تهدید جدی است، ۳۶ میلیون نفر از  جمعیت کشور بین ۱۵ تا ۴۰ ساله هستند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: بعد از انقلاب سرعت رشد علمی بانوان در مقایسه با جهان قابل مقایسه نیست، در حال حاضر به‌اندازه‌ای پزشک و خلبان در کشور داریم که باید به‌دنیا صادر کنیم.

وی متذکر شد: همه باید با تلاش و مبنای توحیدی و عقلانیت انسانی حرکت کنیم، ایران یک درصد جمعیت جهان است، اما ۷ درصد معادن در کشور ما وجود دارد که هنوز فعال نیست و در بحث منابع زیرزمینی مخصوصا نفت و گاز در جهان رتبه دوم را داریم.

رحیم پورازغدی با اشاره به اینکه یک هشتم جمعیت جهان همسایه ما هستند، یادآور شد: با مدیریت بازار بزرگ داخلی باید مشکل صادرات و واردات را حل کنیم، به‌واسطه این امر دیگر نیازی به بازار جهانی نداریم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه بعد از برجام فشارها و تحریم‌ها چندین برابر شد، بیان کرد: باید عقلانیت علمی درستی صورت بگیرد تا اقتصاد کشور از این بحران‌ها خارج شود، با تمام مشکلات موجود ما جزو ۱۷ اقتصاد بزرگ جهان هستیم.

وی با تاکید بر اینکه موانع مدیریت باید تبدیل به حمایت شوند، اظهار کرد: متأسفانه برخی‌ها با وعده‌های دروغین ملت را فریب می‌دهند و دشمن نیز قصد مأیوس کردن ما را دارد.

رحیم‌پور ازغدی ادامه داد: در دهه ۶۰ نیز این تفکر غلط وجود داشت که دشمن به ما کمک می‌کند، اگر دشمن قصد کمک داشت چرا اساتید فیزیک ما را ترور کردند؟ جوانان ایرانی با اعتقاد به انقلاب اسلامی و پیروی از راه شهدا نشان دادند می‌توانند حماسه‌ها خلق کنند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: اسلام می‌گوید علم عزت است، فرق تمدن اسلامی با غرب این است، آن‌ها به‌دنبال قدرت هستند و ما به‌دنبال حقیقت همراه با قدرت هستیم.

وی با اشاره به اینکه در تمدن اسلامی علم و فلسفه هر دو مدنظر است، اضافه کرد: غرب حیوان مجهز است، در حالی که ما باید انسان مجهزی باشیم، سرعت پیشرفت علم ما همه را در جهان غافلگیر کرد، دشمن سعی دارد با تلقین سبک زندگی خود، خانواده و بازار سکولار منهای اخلاق، معنویت، ایثار و عشق را به خورد ما بدهد.

رحیم‌پور ازغدی افزود: امروز در علم نانو جزو پنج کشور برتر دنیا هستیم، با وجود اینکه خلاف جریان حاکم شنا می‌کنیم و همه چیز علیه ماست و شرق و غرب ما را تحریم کردند، جزو قدرتمندترین کشورهای جهان هستیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی از دانشجویان خواست تا پایان‌نامه‌های خود را کاربردی و در جهت رفع مشکلات کشور بنویسند و ادامه داد: باید سال‌ها با شتاب بالا حرکت کنیم و خوشبختانه سنگ بنای انقلاب علمی گذاشته شده است.

وی یادآور شد: باید موانع را بشناسیم، از آن‌ها عبور کنیم و به حرف بسنده نکنیم، ابتدا به سراغ مشکلات جزئی جامعه برویم.

رحیم‌پور ازغدی با بیان اینکه ۲۰ تا ۳۰ میلیون نفر از جمعیت کشور کارمند دولت هستند، متذکر شد: بخشی از مشکلات به‌خاطر سبک زندگی غلط مردم است، جامعه‌ای که کار را عامل بدبختی می‌داند، نمی‌تواند در مسیر تمدن‌سازی گام بردارد، زیرا در این راه باید منسجم و جهادی حرکت کرد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: دعواهای جناحی، وعده‌های دروغین، قبیله‌گرایی، باندبازی و تقدم منافع برخی افراد با منافع ملی مصالح کشور را به‌خطر انداخته و منجر به فرصت‌سوزی شده است.

وی تاکید کرد: گاهی یک مسؤول تصمیمی می‌گیرد که نمی‌دانند مصالح کشور را به‌خطر می‌اندازد یا شاید برایش مهم نیست، نباید مانند سکولارها در انتخابات دروغ تحویل مردم بدهیم.

رحیم‌پور ازغدی با بیان اینکه یک مسؤول باید با حجت عقلی و علمی تصمیمی بگیرد و حرف‌هایش ضمانت اجرا داشته باشد، بیان کرد: در طول این ۴۰ سال برخی برای پیشرفت و توسعه مدام آدرس‌های غلط داده‌اند و معتقدند کلید پیشرفت در خارج از کشور است، در حالی‌که کلید حل مشکلات در داخل کشور است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: کشور زمانی پیشرفت می‌کند که از ظرفیت‌هایش به‌خوبی استفاده شود و با جهان تعامل فعالانه داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه برخی مسؤولان به بهانه آشتی با جهان می‌خواهند زیرسلطه آمریکا و استکبار بروند، بیان کرد: ما با جهان مشکلی نداریم و تنها با جهان‌خواران مشکل داریم، انقلاب اسلامی جهانی است و این دشمنان هستند که ما را تحریم کرده‌اند.

رحیم‌پور ازغدی خاطرنشان کرد: کسانی که برای پیشرفت آدرس غلط می‌دهند برای کشور خطرناک هستند زیرا توهمات خود را در قالب واقعیت به خرد مردم می‌دهند و با شعار اینکه آرمان‌گرا نباشیم و واقع‌گرا باشیم، مردم را گول می‌زنند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی یادآور شد: اگر سران سه قوه آدرس غلط به مردم دهند جامعه به انحراف کشیده می‌شود، ما برای پیشرفت احتیاج به باور فکری و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های خودمان داریم.

وی با بیان اینکه در ۴۰ سال گذشته چوب اعتماد بی‌جا به دشمنان را خورده‌ایم، اظهار کرد: برجام و سند ۲۰۳۰ بر خلاف قانون اساسی و بدون اینکه در مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شود، اجرا شد و طی ۶ سال گذشته بیشترین قراردادها را با دشمن بعد از انقلاب اسلامی امضاء کرده‌ایم.

رحیم‌پور ازغدی با بیان اینکه احتمالا دیگر در شورای عالی انقلاب فرهنگی حضور پیدا نکنم، بیان کرد: رسالت و وظیفه دانشگاهیان این است که بخشی از آسیب‌ها را شناسایی کرده و راه‌حل مناسبی برای آن‌ها ارائه دهند.

منبع: فارس
**************************************
پنجشنبه 30 آبان 1398
شناسه خبر : 330249
 

روحانی که هیچ وقت نتوانسته است چهره‌ی امنیتی‌اش را پشت ژست‌های منتقددوستانه‌اش پنهان کند، برای بار چندم با منتقدانش با بدترین نحو ممکن رفتار کرده است.

روحانی که هیچ وقت نتوانسته است چهره‌ی امنیتی‌اش را پشت ژست‌های منتقددوستانه‌اش پنهان کند، برای بار چندم با منتقدانش با بدترین نحو ممکن رفتار کرده است.
گروه سیاسی- رجانیوز: روحانی که هیچ وقت نتوانسته است چهره‌ی امنیتی‌اش را پشت ژست‌های منتقددوستانه‌اش پنهان کند، برای بار چندم با منتقدانش با بدترین نحو ممکن رفتار کرده است و پس از تهدید غزت الله ضرغامی به منع از حضور در جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی، این بار با هتاکی به عضو دیگری از این شورا بار دیگر ثابت کرد که کوچکترین احترامی برای منتقداتش قائل نیست، در گفتمان روحانی حتی امام زمان(عج) نیز قابل نقد است اما خود او هرگز!
 
به گزارش رجانیوز؛ حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیات رییسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به برگزاری نشست شب روز سه شنبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، گفت:
«رییس جمهوری در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی با آقای رحیم‌پورازغدی با تندی صحبت کرده و بحث و جدلی بین آنها صورت گرفته است.»
عضو هیات رییسه کمیسیون آموزش خاطرنشان کرد: «مباحث مطرح شده در جلسه شب گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی مربوط به بنزین بوده و آقای رحیم‌پورازغدی اعتراضاتی را نسبت به گران کردن نرخ بنزین و این اقدام دولت داشته است؛ آقای رحیم‌پور از رئیس جمهور که رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی هم محسوب می‌شود، سؤال کرده است که با توجه به گران کردن بنزین از سوی دولت و ایجاد التهاب در کشور، رئیس جمهور کمی در این باره توضیح دهد.»
وی ادامه داد: «پس از این اظهارنظر آقای رحیم‌پور و درخواست برای پاسخگویی رئیس‌جمهور، مباحث تندی مطرح می‌شود که بعد از جدل تند صورت گرفته، حسن روحانی جلسه این شورا را ترک کرد.»
عضو هیأت رئیسه کمیسیون آموزش بیان داشت: «ادبیات آقای روحانی در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی غیرقابل دفاع بوده و الفاظی را در برابر یکی از اعضا به کار برده است که به هیچ وجه قابل قبول نیست. آقای روحانی گویا تصور کرده است که اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی کارگزاران و کارمندان دولت محسوب می‌شوند؛ اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی فرهیختگان کشور محسوب می‌شوند نه گماشته آقای روحانی. رئیس جمهور باید در ادبیاتش تجدیدنظر کند.»
 
 
 روحانی پارسال نیز ضرغامی را به دلیل انقاد از مباحث مربوط به فیلترینگ به منع از حضور در جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی تهدید کرده بود:
رحیم پور ازغدی در مصاحبه‌ای با فارس عنوان کرد: «در دهه ۶۰ نیز این تفکر غلط وجود داشت که دشمن به ما کمک می‌کند، اگر دشمن قصد کمک داشت چرا اساتید فیزیک ما را ترور کردند؟ جوانان ایرانی با اعتقاد به انقلاب اسلامی و پیروی از راه شهدا نشان دادند می‌توانند حماسه‌ها خلق کنند.
دعواهای جناحی، وعده‌های دروغین، قبیله‌گرایی، باندبازی و تقدم منافع برخی افراد با منافع ملی مصالح کشور را به‌خطر انداخته و منجر به فرصت‌سوزی شده است.
گاهی یک مسؤول تصمیمی می‌گیرد که نمی‌دانند مصالح کشور را به‌خطر می‌اندازد یا شاید برایش مهم نیست، نباید مانند سکولارها در انتخابات دروغ تحویل مردم بدهیم.»
رحیم‌پور ازغدی با بیان اینکه یک مسؤول باید با حجت عقلی و علمی تصمیمی بگیرد و حرف‌هایش ضمانت اجرا داشته باشد، بیان کرد: «در طول این ۴۰ سال برخی برای پیشرفت و توسعه مدام آدرس‌های غلط داده‌اند و معتقدند کلید پیشرفت در خارج از کشور است، در حالی‌که کلید حل مشکلات در داخل کشور است.»
وی با تاکید بر اینکه برخی مسؤولان به بهانه آشتی با جهان می‌خواهند زیرسلطه آمریکا و استکبار بروند، بیان کرد: «ما با جهان مشکلی نداریم و تنها با جهان‌خواران مشکل داریم، انقلاب اسلامی جهانی است و این دشمنان هستند که ما را تحریم کرده‌اند. کسانی که برای پیشرفت آدرس غلط می‌دهند برای کشور خطرناک هستند زیرا توهمات خود را در قالب واقعیت به خرد مردم می‌دهند و با شعار اینکه آرمان‌گرا نباشیم و واقع‌گرا باشیم، مردم را گول می‌زنند.»
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی یادآور شد: «اگر سران سه قوه آدرس غلط به مردم دهند جامعه به انحراف کشیده می‌شود، ما برای پیشرفت احتیاج به باور فکری و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های خودمان داریم.»
وی با بیان اینکه در ۴۰ سال گذشته چوب اعتماد بی‌جا به دشمنان را خورده‌ایم، اظهار کرد: برجام و سند ۲۰۳۰ بر خلاف قانون اساسی و بدون اینکه در مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شود، اجرا شد و طی ۶ سال گذشته بیشترین قراردادها را با دشمن بعد از انقلاب اسلامی امضاء کرده‌ایم.
رحیم‌پور ازغدی با بیان اینکه احتمالا دیگر در شورای عالی انقلاب فرهنگی حضور پیدا نکنم، بیان کرد: رسالت و وظیفه دانشگاهیان این است که بخشی از آسیب‌ها را شناسایی کرده و راه‌حل مناسبی برای آن‌ها ارائه دهند.»
 
ازغدی پارسال نیز در رابطه با مسائل مربوط به لوایح ۲۰۳۰ به انتقاد از روحانی پرداخته بود و معتقد بود که دولت بدون ارائه این سند در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی ۲۰۳۰ را تصویب کرده است و عقیده داشت که روحانی از حضور او در جلسات رضایت ندارد و می‌خواهد حضورش در جلسات شورا را منع کند، امری که به نظر می رسد روحانی پس از هتاکی اخیر به ازغدی آن را نزدیک تر از همیشه می‌بیند:
«سند ۲۰۳۰ اصلاً در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح نشد، دولت و آقای رئیس جمهور این سند را نه در شورا و نه در مجلس و نه در هیچ نهاد قانونی دیگری مطرح نکردند.»
 
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: «دولت این سند را مستقیم تصویب کرد و در مورد آن بودجه گذاشت و آن را اجرا کرد و حتی در مورد اجرای بخشی از آن هم گزارش داد، الان برخی‌ها هم می‌گویند هنوز دارند بخش‌هایی از آن را اجرا می‌کنند. شورای عالی انقلاب فرهنگی بعد از این صریحاً اعلام کرد که این سند لغو است و لغو هم شد و اگر جایی هم اجرا شود غیرقانونی است.»
 
رحیم پور ازغدی در پاسخ به این سؤال که آیا در شرایط فعلی مانند دوران امام حسن(ع)، امکان نظرسنجی برای صلح یا مقاومت وجود دارد، گفت: «امام حسن(ع) نمی‌خواست نظرسنجی کند و بگوید بجنگیم یا نجنگیم، امام حسن(ع) فرمودند: وظیفه شما مقاومت و جنگ است ولی عده‌ای گفتند با اینکه می‌دانیم حق با شماست ولی نمی‌خواهیم جنگ کنیم و سازش می‌کنیم شاید بهتر شد که برخلاف عقیده آن‌ها بدتر شد. امنیت‌شان را از دست دادند و دچار فقر و تهدید شدند و بعد گفتند ما نه تنها آخرت خود را بلکه دنیا‌ی‌مان را هم از دست دادیم.»
 
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پاسخ به سؤال دیگری گفت: عملکرد من در شورا به گونه‌ای بوده که می‌خواهند من را بیرون کنند! خیلی از اعضای شورا معترض و منتقد هستند و به صورت مختلف این را بیان کردند.
 
وی افزود: «حرف این است که رؤسای جمهور مخصوصاً آقای روحانی چرا بخش مهمی از مصوبات شورا را امضا یا ابلاغ نمی‌کنند، یا اینکه چرا ابلاغ می‌کنند و اجرا نمی‌کنند؟ یا اینکه چرا بسیاری از جلسات شورا تعطیل است؟ و اینکه چرا یکسری مصوبات که اساساً نه مصوبات مجلس است و نه شورا و دستوراتی است که غربی‌ها می‌دهند مانند سند ۲۰۳۰، بر خلاف قانون اساسی مستقیم در دولت تصویب و اجرا می‌شود.»
 
وی ادامه داد: «من از رئیس شورا و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خواهش می‌کنم صوت یا متن کامل آخرین جلسه شورا که سؤالات من از رئیس جمهور بود و پاسخ‌هایی که ایشان داد را منتشر کنند تا همه بشنوند.»
 
رحیم‌پور ازغدی گفت: «من از زمان آقای خاتمی پیشنهاد کردم که جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی علنی پخش شود تا مردم عملکرد ما را ببینند که این اتفاق رخ نداد ولی الان پیشنهاد می‌کنم صوت جلسه آخر را منتشر کنند تا مردم ببینند ما چه گفتیم و چه شنیدیم.»

 

 

۹۸/۰۸/۳۰
حسن حیدری

نظر شریف شما (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

'ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی